• damadın eşinden gelen edit: arkadaşlar yazılanları ancak okudum. yahu çok enteresansınız; şirketin bana verdiği bir malzeme kayboldu diye ben neden telefon alayım? sonuçta telefonların sigortalı olması gerekir diye düşünüyorum. bir de benim çalıştığım firma da genel müdür de iyilerdir. arada böyle şeyler çıkıyor ben de dedim bizim ahaliye bir danışayım. kendi şirketinde nasıl kötü şartta çalışıyorsa insanlar "al yoksa işten atarlar" diye yazmış. olum siz nasıl yerlerde ne koşullarda çalışıyorsunuz?

    edit for detected salaks: bartu takside anahtarını unutup şarkı yapınca dinleyip gaza gelenler ben telefonu düşürünce bana saldırıyor. şarkı yapıp sizin paranızı alacam aq bekleyin.

    t: takside düşürdüğüm ve muhtemelen benden sonraki hıyarın aldığı şirket telefonumun genel müdürüm tarafından benim satın almamın istenmesi durumu.

    başlık azıcık tırt.

    cumartesi günü telefonumu takside(uber) düşürdüğümü fark edip taksiciyi aradık. tabi aradan bir saat geçtiğinden araca bir sürü insan inip binmiş ve uber şoförü telefonun olmadığını söyledi. whatsapp takipten baktığımızda telefon en son fatih'te görünüyordu. hemen karakola gidip şikayet dilekçesi oluşturdum ve patronuma haber verdim.

    patronum sen bir telefon al hattı hallederiz dedi. sonra tekrar aynı şeyi deyince acaba benim mi almamı istiyor diye düşündüm ve öyle imiş.

    şimdi bu durumda telefonu benim almam mıdır doğru olan?
  • benim bildiğim böyle durumlarda telefonu ifadenizi alan polis almalı.
  • (bkz: sorumluluk)
    (bkz: yetişkinlik)

    normali, bireyin telefona iyi sahip çıkmasıdır. sahip çıkamadığı durumda zararı karşılar.

    böyle durumlarda "sorun yok, bendensin" diyecek şirketler de vardır, ama bu ekstradır.
  • patron ekşi konseyden çıkacak kararı bekliyordur kesin.
  • kesinlikle dayınızın alması gerekir.
    (bkz: dayı)

    el tanım: sorumsuzlğunun bedelini ödemek durumunda kalan birey feryadı.
  • doğru olan senin almandır çünkü senin sınırsız kullanımın için sana emanet edilmiş bir telefon ve senin yaptığın telefonu takside unutman. sorumlu sensin ve zararı senin karşılaman lazım yani bu bencesi.
  • zimmet maalesef tam olarak böyle bir şey.
  • istersen toplanıp biz alalım sen zahmet etme
  • bizim şirkette olunca telefonu, üzerine zimmetli olan kişinin halasının oğluna, o yoksa dayısının kızına aldırıyorlar ama genel uygulama bu yönde midir bilemem...
  • üstüne zimmetli olan ürünün kaybı durumunda doğru olan taleptir. adı üstünde zimmetli ürün.
hesabın var mı? giriş yap