• üst edit: abi siz gerizekalı mısınız, bana niye kızıyorsunuz, ben mi ticaretini yapıyorum, tüm dünyada yapılan şey. biraz global olun. fare görse öldürecek tipler, para ile güzel kedi alınmasına karşı çıkıyor.

    dün bir avm'de petshop'a gireyim dedim, o nedir yahu…

    scottish fold'lar 6500 tl'den başlıyor, full gri olanlar 8500 tl, dişileri ise 10000 tl.

    british'ler de keza 5500 tl minimum.

    iran kedileri var, 4500 tl.

    ücretsiz sahiplendirme diye koydukları birkaç kedi var yavru, onlar da sokak kedisi ırkından, güzellikleri yok.

    yeni yıl hediyesi olarak scottish almak istiyorum kız arkadaşıma ama iyice canım sıkıldı.
  • (bkz: troll mü gerçek mi anlaşılamayan başlıklar)

    evet tertemiz trollmuş. teşekkürler uyaranlara.
  • bence siz pelüş oyuncak alın. yoksa hayvansever olduğunuzu düşünmüyorum. en azından paranızda cebinizde kalmış olur.
  • işte şimdi ekşi sözlük ahalisi seni laciverte boyamaya geliyor. sesleri duyuyor musun? geliyorlar.

    troll musun değil misin bilmem ama hayvanları parayla satmak ne zaman yasaklanacak çok merak ediyorum. satanın da alanın da bir yaptırımla karşılaşması gerekiyor artık.
  • hayvan satın alanların alayına kafam girsin. daha ne diyeyim.
  • umarım şakadır. bu nasıl şikayet lan? gidip sokaktan yardıma ihtiyacı olan yavruları alsana! çakma hayvan severler. barınaklar terk edilmiş kedi ve köpek dolu. gidip ortamlarda hava yapmak için ya da birilerinin gözüne girmek için eşya gibi kullanmayın canları.
  • evcil hayvanlar şuan ne yazık ki metadır. satılıyorlar ve ağır suç olana kadar da satılacaklar. bireysel aldığınız tedbirler de toplumsal değil adı üstünde bireysel olacaktır.
  • sokaklar bedava kedi doluyken sırf marka pardon cins diye kediye 8500tl vemek mi?
    akıl büyük nimetmiş öğrenmiş olduk
  • ya adam belki sokak kedisi beslemek istemiyor amk cins kedi beslemek istiyor, parasını verip alacak , başlıyacam sizin hayvanlar satılamaz muhabbetinize , mal mısınız olm sokakta scotish var da adam gidip parayla mı alıyor amk , bizde istemiyoruz bu işin ticareti olmasın , ama yapacak bişey var mı ? yok . git bakayım ingiliz stafforshire bulabiliyo musun sokakta , adamlar satıyor 1200 euro istersen alırsın istemezsen almazsın adam besler çiftleştirir , tüp bebek de parasız olmalı amk ona bakarsan. daha farklı şeylere kafa yorun arkadaşlar tek problem bu hayvanların alınıp satılması değil.
  • parayla hayvan mı alınır, suç olması gerekiyor artık bu durumun. sokaklar, barınaklar bakıma muhtaç hayvan kaynıyor. ha bu arada dünyanın en güzel kedileri tekirlerdir.
hesabın var mı? giriş yap