• antalya'da gerçekleşen vahşet

    o. çocukluğunda level atlayan kahpelerin işi. nerenize battı ulan, ne istediniz?

    böylelerinin götünden şırıngayla kan alacaksın, tüm işkence yöntemlerini sırayla, itinayla üzerinde uygulayacaksın, ibreti alem için de sallandıracaksın.

    edit: başlığı açtığım için tepki gösterenler var. ne yapalım arkadaşım, gündeme getirmen gerekiyor ki bir şekilde yetkililer bu işlere köklü çözüm bulsun. tepki vermediğin müddetçe, 'nasılsa bir şey olmuyor' deyip, adam her istediği şeyi rahatlıkla yapabiliyor. bunları görüp sessiz kalmayı mı tercih edelim?

    --- spoiler ---

    antalya’da bir kedi arka ayaklarından sırt bölümüne kadar derisi yüzülmüş halde bulundu.

    kepez ilçesi kanal mahallesi’nde kanal boyunda bir kedinin kanlar içinde olduğunu gören vatandaşlar durumu antalya büyükşehir belediyesi hayvan ambulansı birimine bildirdi.

    kedi yolda telef oldu

    arka ayaklarından sırt bölümüne kadar derisi yüzülen kedi, hayvan bakım evine götürülürken yolda ekiplerin tüm müdahalesine rağmen öldü.

    --- spoiler ---
  • hayvana işkence, insana işkencenin öncüsüdür. yarın, o kedinin yerinde çocuğunuz olabilir. failin ya da faillerin toplumdan ebediyen izole edilmesi gerekir.

    (bkz: up)
  • böyle hasta ruhlu insanlar aramızda dolaşıyor işte. düşünsenize bu insanlarla yanlışlıkla göz göze geldiğinizi veya çarpıştığınızı... daha sağlıklı bir toplum için bunların direk dünyadan alınması lazım.
  • tanım: sokak hayvanlarını besleyenlerin tartaklandığı, dövüldüğü, kedi besleme bölgelerine orada beslenen kedilerin kafalarının koparılıp atıldığı şehirde olması şaşırtmayan korkunç eylem.
    ülke çapında haber olmadıkça kimse de ciddiye almıyor bu durumları.
  • diri diri yakacaksın bunu yapan o.çocuğunu.
  • sadistliktir. insanın canını acıtır. kelimeleri boğazına dizer, söyleyecek kelime hatta edecek küfür bile bulamaz duruma getirir.
  • şaşkınım. aklım almıyor. sebebi neydi ki? bu nasıl bir zevk? anlamıyorum.
  • şu soktuğumunun hayvanlar ile ilgili yasayı ne zaman çıkaracaksanız, çıkarın, vallahi yetti artık.
    tanım: linkine bile bakamadığım olay.
  • sorumlularının mutlaka yakalanıp, cezalandırılmasını gereken elim hadise.

    bu vahşeti gerçekleştiren primatlarla aynı ülke sınırları içerisinde yaşamak zorunda olmak ne kadar da acı.
hesabın var mı? giriş yap