• ahan da terhisine günler kala askerliği uzatılmış götoşun..hunharca sevindim..

    (bkz: http://www.hurriyet.com.tr/…skerligi-yandi-40668502)
  • bununla aynı koğuşta bulunan askerler için üzüldüğüm haberdir.
  • guzel olay. versinler bi' tane de direk, mirek, hurda araba vb bi' sey nobetini tutsun gunde 12 saat...
  • ne askerlik yanmasi amk?
    kaziga baglayip yakmalari anca tatmin eder su noktada.
  • askerliğinin yanması yanlıştır. direk mayına bastırtmak ya da ışıd'e falan rehin vermek gerekiyordu.
  • sadece ona değil. izleyip hiç bir şey yapmayan o bostan korkuluklarına da ceza verilmeli.
    izlerken içim parçalandı lan. keşke izlemeseydim. :(
  • yanlış karardır. askere gidenler bilir, öyle tipler vardır ki askerde bile isteye bir yolunu bulup kendisi uzatır askerliği.
    sosyal hayatta hiçbir vasfı olmayan suratına tükürmeyeceğiniz insanlar askerde kral kesilirler. eline de ver silahı tamamen gaz.
    ekmek elden su gölden bakılmakta barınma ihtiyacı bile iki mıntıka bir nöbet karşılığında sağlanmaktadır. neden çıkmak istesin ki.
    devrecilik de var zaten bir süre sonra iyice kaşarlaşıp hüküm sürüyorlar bulundukları yerde. askeriyenin, dağıtılsın diye verdiği muzları çerezleri satan da gördüm, askerine içsin diye verdiği çayı demleyip yine askerine satan da gördüm.
    bu hareketi dışarda yapsın ağzına sıçarlar bu adamın, askerde kimse dokunmuyor. herkes sorunlu zaten. herkes kimseyle aram bozulmasın derdinde, birbirine muhtaç.
    askerliğini uzatacaksan illa göndereceksin tuvalete askerlik bitene kadar tuvalet temizlesin. diş fırçasıyla. ya da uygun bir ceza aranıyorsa aynı şekilde kendisi de dövülmelidir. ağırlığının 80 katı bir ağırlık ile defalarca tekmelenmelidir.
  • askerliğe elverişsiz birinin hala askerde tutulmasının amacını sorgulatan karar... rdm neredeydi, videodan anlaşıldığı kadarıyla 12 aylık yarattığı izlenimden ötürü "delidir ne yapsa yeridir" diye bakıyor diğer askerler. er ve erbaşla birebir muhattap olan astsubay, çavuşlar neredeydi. askerlik zorunlu, eyvallah, fakat en azından bir seçicilik gerekmiyor mu? bu oksijen israfıyla disiplin mümkün mü? ben ktm'de evine gitmesine saatler kalmış erin dayak yediğini gördüm, daha askerliği bitmemiş er nasıl alkollü nizamiyede geziyor? daha kediye gelmedim dikkat ederseniz...

    bir subay çocuğu olarak çok daha fazla gözlemim ve sorum var da birinin gidip askerden soğuyası gelir, gerek yok, şimdilik bu soruları cevaplasınlar.
  • neden? askerlik bir cezaevi mi askerliğini uzatıyorsun?
  • askerliğini uzatsan ne olacak. adam manyak. eninde sonunda çıkacak ordan. ya seri katil olur ya da tecavüzcü çıkınca. hatta askerliğinin uzamasına sinirlenip kedi keser denk geldikçe. ıslah olana kadar içeri atılması gerekir bunun. tabi kanuni düzenleme yapılırsa o da. hapiste yatsa insana benzer mi bilmem orasını da.
hesabın var mı? giriş yap