• hemen indiriyorum.
  • sürekli yetersiz enerji deyip reklam izlettiren sikik uygulama. türk aklı işte, bas reklamı nasıl olsa izleyen enayi bol.
  • mynet’in yeni mobil uygulamasıdır. fikir çok güzel fakat para kasmak amacıyla verdikleri enerjinin çok düşük olması size ancak 3 oyun oynama hakkı sunuyor. ekstra enerji almak için para ödemelisiniz ya da bol bol reklam izlemelisiniz. tabii ki verilen emeğin bir ücreti olmalı fakat buradaki para kazanma modelinde enerjileri para ile satın almak yerine premium müşteri olarak sınırsız enerji ile oyun oynamak beni oyuna daha çok bağlardı. sıkılıp oyunu silme ihtimali bu modelde oldukça yüksek. yine de fikir güzel ve özellikle kelime oyunlarını oldukça sevdiğim ve keyif aldığım için bir süre daha oynamaya devam edeceğim.
    ayrıca oyunun teknik alt yapısı biraz zayıf oyundayken birkaç kere beni (wi-fi ağımda bir sorun yokken ve hücresel ağım da açık olmasına rağmen) bağlantınız koptu diyerek oyundan çıkarttı fakat harcadığım enerjileri geri yükledi.
  • güzel eğlenceli bir fikir ama işleyişte sıkıntı var. uygulamada inanılmaz internet problemi var cevaplar geç gidip geliyor bağlantı kopuyor oyundan atıyor falan acilen çözülmesi lazım.
  • demin ibrahim isimli biriyle oynuyordum. ona demek istediğim: şike yapmıyorum, hiçbir yere de bakmıyorum. inşallah görürsün. teşekkürler.
  • saçma sapan işleyişe sahip paragöz insanlarca yapılan oyun.

    oyunda 10 enerji var, ortalama 40 saniyelik bir el için 3 enerji harcayıp giriyorsun ancak bu 3 enerji kazansanda kaybetsende gidiyor ve 1 enerji için 6 dakika beklemen gerekiyor. yani 2 dakika oyun oynamak için 1 saat bekletiyor. tabiki beklemek istemezseniz para yatırmak zorundasınız.

    ayrıca her el sonunda reklam basmışlar. bu kadar paraya dayalı bir oyun yapıp ayriyeten bu kadar reklamı da ancak türkler basar zaten. reklam istemezseniz 20 liracıkta oraya yatırıp kurtulabilirsiniz.

    oyun şu an çok popüler reklam sayısını azaltıp enerji olayını da sadece kaybedince gitmesine ayarlarlarsa oynanabilitesi var. şu haliyle çöp bir uygulama.
  • oyun sürekli çöküyor. enerji kurnazlığı, sürekli reklam basmalarını falan geçtim bak. bok gibi bir altyapısı var ne birini ekleyebiliyorsun ne de düzgünce oynayabiliyorsun. birkaç elden sonra patlıyor.
  • lucky patcher’ın reklam yamasıyla reklamların izi gözükmeyen, uygulama içi satın alma yamasında şark kurnazlığı yapıp satın alma başarısız diyen mynet’in fikirde iyi, işleyişte ve arayüzde aşırı sıkıntılı bir oyunu.
  • "oyna" dediğin anda enerjin gidiyor, oyun sana rakip bulamadı mı? geçmiş olsun.

    oyun sırasında birisi seni aradığı anda oyundan atıyor, istersen saniyesinde meşgule ver. bu hem oynayan için hem de karşıdaki için kötü. zaten enerji hemen bitiyor, bir de karşı taraf oynamadığı için kazanmış görünsen de boşa gitmiş oluyor.

    şuan için güzel oyun, rezil sistem mantığı ile çalışıyorlar.
hesabın var mı? giriş yap