• vallahi ne yalan söyleyeyim ince ile eve çıksam acayip makara çevirirdik ama kavgası gürültüsü de pek çekilmezdi. sanki kılıçdaroğlu -her ne kadar sıkıcı olsa da- daha bir huzur verirdi. ev partisi gibi durumlarda ise ince tabii ki tek geçilir. kılıçdaroğlu öyle ortamlarda tutuk kalır. ev temizliği, bulaşık gibi sorumluluk paylaşımlarında ise kılıçdaroğlu daha iyi bir tercih gibi sanki.
  • ince ile aynı apartmanda oturmak istemem. bırak eve çıkmayı.
  • kılıçdaroğlu ile çıkardım ki kirasını faturasını günü gününe öder, dert yaratmaz gibi.

    ince ile çıksam bu eve paso karı kız getirir, içer, dağıtır, bulaşıklara el sürmez gibi. “olm muharrem gel bir konuşalım şu evin durumunu” dediğimde de demagoji yapar, kafa bırakmaz gibi.
  • eğlenelim, gülelim dersen mi, ciddi işlerle uğraşalım dersen kk.
  • ilk 3 sene mi ile boş kasardım, her gün öğleden başlardık içmeye, darlardım bunu o değil muarrem çok ayıp ettiler sana be diye, başlardı 5 saat kafa sikmeye ama zaten matiz olduğumuz için makara yapar geçirirdik 3 seneyi.

    son sene kk ama, dedem toparlardı. güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçer gibi düzene sokar bir şekil mezun olmamızı sağlardı.
  • hiç öyle kılıçdar'la sakin, huzurlu ama sıkıcı olurdu, ince'yle problem yaşasak da süper eğlenirdik diye düşünmeyin bence. ben bilirim bu tipleri, o eğlence dediğiniz her şeyi de burnunuzdan getirir kötü gerilimiyle, tadı kalmaz.

    illa seçeceksen birini, kılıçdar olsun bence. sen yine bakarsın dalgana, çok istemese de gerginlik de çıkarmaz fazla. ufaktan o da katılır, gülümseyerek kenarda filan durur. bakarsın açılır da bazen.
  • tanım: insanı hayattan soğutan soru.

    homeless olurdum amk…
  • (bkz: mi ile mi)

    edüt: başlık değişti büyü bozuldu!
  • huzurunu önemseyen insanlar için durup düşünmeden yanıtlanabilecek soru. muharrem ince için geçmişte şöyle bir beyanım vardı:

    "ben muharrem ince'yi komşum olarak görmek istemiyorum, ben muharrem ince ile aynı halı saha grubunda yer almak istemiyorum, ben muharrem ince ile iş arkadaşı olmak istemiyorum, ben muharrem ince ile atm sırasında arkalı önlü beklemek istemiyorum, ben muharrem ince'nin şehirlerarası yolculukta yanıma oturmasını istemiyorum, ben muharrem ince'nin yüzünü televizyon ekranında da görmek istemiyorum, ben muharrem ince'nin bir de seçilmişlik yetkileriyle benim bir tanıdığıma emirler ya da hakaretler yağdırabilmesi fikrinden bile topuklarımı kıçıma vura vura kaçıyorum. dolmuşta benim paramı şoföre bu herif uzatmasın, heyecanla beklediğim kitap kargomu bu herif teslim etmesin, loki'nin iç parazit aşısını bu herif yapmasın mümkünse ya!

    ben senin varlığından bu kadar utanıp sıkılırken sen nasıl bu kadar rahat insan içine çıkabiliyorsun be adam?!"

    arkasındayım.

    bana bir araba lâf saydırtan o hiddete nasıl kapıldığım merak edenler için >>> (bkz: #150589013)
  • aslında bu sorunun cevabı kime oy verilmesinin bir tezahürü niteliğindedir.
hesabın var mı? giriş yap