• bize bu kadar ihaneti malum şahıs bile yapmadığı için katıldığım kampanya. tek yapacağın aday olmamaktı, onu bile beceremedin kemal efendi. sen herkesi genel merkezdekiler gibi tıpış tıpış oy verecek sanıyorsun ama; bu saatten sonra sana akplileri bırak, aklı başında muhalifler bile ölse oy vermez.
  • rte ye ver kardeşim kimse sana zorla oy attırmıyor ki.
  • meral akşener, kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olacağına erdoğan kalsın diyor. ikinci tura gerek yok, birinci turdan vereceksiniz oyunuzu erdogan'a, hepimiz biliyoruz.
  • mesele kılışdar değil mesele insanlık onuruna hakaret olan bu skindirik düzen. devamında yaşam sevincimi tamamiyle yitirecem. sanki tüm sorun kılışdarmış gibi açılan onlarca başlığı görünce kusasım geliyor.

    (bkz: ortadoğunun anasını sikeyim)
  • 5'lik su bidonuna bile oy basarım diyorum adam gelmiş salak salak konuşuyor. siz bu konuda halk ne kadar doldu bilmiyorsunuz sanırım. ikinci turda oy vermeyecekler zaten ezelden beri akpli olan beyinsiz tayfa ve bunlardan mamalanan parazitler olacak. bu kesim zaten kim çıkarsa çıksın oy vermeyecekti ki...
  • realite bu. kk'de oy vermemizi çok istemiyor aslında. akp nin payandası, neden yanlışlıkla cb olmak istesin ki.

    bu adamın secilemeyecegi gerçeğine rağmen aday olmak istemesi, siyasi hırs değil, birilerinden aldığı talimatın gereği.
  • bu basliklari akpliler aciyor farkindasiniz heralde degil mi? her yorumdan etkilenen saf ve hassas vatandaslara söylüyorum. adayin kim olmasini istediginiz farketmez, eger tayyip in karsisina millet ittifakindan kim cikarda ciksin 2. turda tayyip e atiyorsaniz siz muhalefet degilsiniz. siz kralcisiniz. %0.1 lik kesim sarayda yasasin gerisi ac kalsin diyenlerdensiniz. kendinize muhalefet demeyin.
  • bu konulari acan ve her seferinde ilk yorumlari atanlar 3-5 belli tip, yemiyor icmiyor sadece siyasi yorum giriyor. herkes kime oy verecegini zaten biliyor bu tiplerin amaci ortaligi bulandirmak sadece. tepki var ama bu kadar da degil. herhalde birkac insanin kafasini karistirabilirsek ne mutlu bize diyorlar. baslik kirliligi sadece...
  • masayı dağıtan meral akşener yalnız.

    neymiş dayatma yapıyorlarmış. külahıma anlatın. 5li çetelere hesap sorulmasından korktunuz dağıtma sebebiniz bu.

    akşener bir gün bile bu ihalecilerden hesap soracağım dedi mi? demedi. diyemez de.

    akşener masayı dağıttı, ikinci tur olursa onun yüzünden olacak.

    lakin halk çok sinirli kendisine ve bence ikinci tur olmayacak kemal kılıçdaroğlu yüzde 60 ile rahat seçilecek ilk turda.
  • ülkenin durumu ortada hala daha ikinci turda kk'ya oy yok diyor. rtenin karşısında kim olursa zıplayıp masayı kırmalı mührü basacağız.

    başka bi seçeneğimiz varmış gibi boykot tarzı şımarıklıklara hiç gerek yok.
hesabın var mı? giriş yap