• "dediler ki suriyeliler için 30 milyar dolar harcadık. çıktı birleşmiş milletler'de söyledi. ben de çıktım 'kime harcadın' dedim. suriyeli çocuklar dilenci, diğerleri asgari ücretin altında çalışıyorlar. hala cevabını alamamışım. nereye gitti bu para?"

    şeklinde kılıçdaroğlu'nun hesabını sorduğu, hayvani büyüklükte para.

    http://www.cumhuriyet.com.tr/…da_sert_aciklama.html
  • bizler de biliyoruz sayın kılıçdaroğlu, suriyelilere ya da başkalarına 30 milyar dolar harcanmadığını. çok iyi biliyoruz hem de. bu insanlar o kadar parayı görseler birbirlerini yerler, ne suriyelisi..

    ülkesinde açlık sınırında yaşayan milyonlarca insan varken kendine saray yaptıran zihniyet, mülteciler için zerre kuruş harcamaz sayın kılıçdaroğlu.

    bunları biliyoruz.

    ancak bu zihniyet sistematik bir şekilde devletin kamusal ve özel bir çok çarkını elegeçirmiş durumda. yapılan yanlışlıkların ve hatta ihanetlerin haberini medyada yapamıyoruz. hesabını yargıda soramıyoruz. bu iki kurum gibi diğer bütün kurumlar işgal altında.

    bu yüzden sizler diğer muhalefet liderleriyle birlikte mücadelenizi yapmaya devam edeceksiniz, bizler de farkındalık seviyemizi yaygınlaştırmaya çalışacağız artık, napalım..
hesabın var mı? giriş yap