• erkeğini yalamayan, veya midesinde bir kıl topağı oluşmuş, şanssız kadındır. göğüs kılları arasında uyumayı sevenleri var bunların ki anlamak mümkün değil. o göğsün üzerinde nefes alırken kılların bi o yana bi bu yana havalanmasının nesi seksi lan?
  • -kaşlı gözlü.. döşü bağrı kıllı olsun.. diyen kadındır
  • uzaktan sevmesi iyidir belki. kedi misali eve gidince sevip okşamak istiyor da olabilir. fakat kesinlikle daha önce kıllı bir erkekle bir takım cinsi münasebetlerde bulunmuş kadın değildir. buna rağmen seviyorsa kıllara karşı özel bir ilgisi olabilir.
  • - bana çabuk karnimac'ı bağlayın! bir ihbarda bulunacağım.
    -- tabi ki efendim
  • kadınlar kıllı erkek severler. ama omuzundaki kılları gururla sergileyen adamları değil de, göğsünde uzun, ince, düz ve seyrek kılları olan erkekleri severler. sevişirken, o terli vücutlar birbiri üzerinde kayarken kılların sürtündüğünü hissetmek bir kadını veya gay'i havalara uçurtabilir. aynı şekilde kollar da öyle. belinizi saran kollardaki kılların sırtınızı gıdıkladığını düşünün. ohhşş.
  • (aşırı demiyorum bak) kıllıdır tabi ki. kıllı olmak zorunda. bak buraya da yazıyorum:
    "bana hayatı boyunca ağda yapmaya ihtiyaç duymamış ve bacaklarında ipeksi bir dokunuş yakalanabilecek, üstelik bahsettiğimiz hayat en az 20yıl ve üstü olmuş bir kadın getirene 100bin lira veriyorum"

    (diğer türde kadınlardan getirenlerle fiyat konusunda anlaşırız)
  • matt bomer a aşık kadınlar bu kategoriye girmez.
    josh duhamel seven kadınlar da bu kategoriye girmez
    ve hatta jensen ackless e bayılan kadınlar da bu kategoriye girmez.

    http://www.ohlalaparis.com/…atthewbomer02120601.jpg
    http://cdn.buzznet.com/…/josh-duhamel-shirtless.jpg
    http://www.swotti.com/…xlcw==/imgjensen ackles1.jpg

    merak ediyorum bu göbekli, kıllı ve kel seven kadınlar ne yiyip içiyorlarda dünyayı güzel görüyorlar ve gerçek güzelleri fark edemiyorlar.

    edit: diyelim aşık oldum kıllı bir adama kıllar harici dört dörtlük. o vakitte epilasyona gönderirim olmadı ağda yaparım. adam beni seviyor ise isteğime zaten uyacaktır.

    hatta böyle birden çok deneyimim oldu. (bkz: ağda yapma)k kimse de kılsız haline sinir olmadı. hatta biri geçti aynada kendini izledi dokundu kendine, ne yumuşakmış dedi.kendini seyretmeye doyamadı.

    edit2: erkekler isveçli rus hatun isterken iyi,uzun bacak ölecek kadar zayıf kıç isterlerken iyi, tüysüz kılsız atletik adam istesem tu kakayım. kendim için en iyisini istediğim için beğenmiyorsanız beğenmeyin.

    (bkz: çifte standart)

    (bkz: #16272010)
  • bana göre zevksiz kadındır. ama zevk meselesi bu arkadaşım. sever mi sever. ben %99 oranında esmer bir erkeğe dahi bakmaya tahammül edemezken kadında kıl fantazisi vardır. olur mu olur. lakin benim asla olamayacağım kategoridir. hem neresini öpeceksin ki? öpünce kıl geliyor iyk....
hesabın var mı? giriş yap