• trakyada her zamanki halimizdir.
  • adamcağızı sürmeseler bari dediğimdir.
  • siyah asfaltlarda görmek istediğimiz görüntüler
  • soruşturma geçirmesis an meselesidir. türkiye'de bu işler böye yürür.

    https://www.youtube.com/watch?v=j8uifwnvb2g
  • polis kıyafeti giymiş cast oyuncusudur.
  • akıllara şu fıkrayı getirir
    #8410183
  • harika görüntüler ama keşke nete koymasalarmış
  • hani yıllardır deniliyor ya "polis sizin dostunuzdur" diye. işte dostumuz olacak polis böyle olur. halk orada eğlence yaparken üstüne biber gazı, tazyikli su sıkmak demek değildir polislik. polislik demek halkla iç içe halkın içinden olmak demektir. sonuçta polis halkın polisi ise halkın eğlencesine de üzüntüsüne de eşlik edebilmelidir.

    sanırım düğün konvoyu durdurulmuş ve halkın eğlencesine polis memuru arkadaş da eşlik etmiş. halk düğün yaparken halkla beraber eğleneceksin, halk cem evinden cenaze çıkarırken de oturup halk ile birlikte tabutun bir ucundan tutup halkla beraber gözyaşı dökebileceksin. polisliğin değil insan olmanın bir göstergesidir bu aynı zamanda.

    biz polisi neden sevmiyoruz? çünkü halkın içinden çıkan adamlar halk düşmanı insanların maaşlı köpekliğini yapıyor diye. halk ağlarken üzerlerine plastik mermi atıyor, gaz sıkıyor diye. halbuki polis halkın polisi ise, halkı korumak ve sosyal düzeni korumak için varsa böyle olmalıdır. böyle olan polise gerçekten can feda. ama halk düşmanı ayakkabı kutuları sahiplerinin maaşlı köpekliğini yapıyorlarsa da ölümlerine bile üzülmediler diye kimseyi eleştirmeye hakkınız yoktur.

    sanırım almanya yada yunanistan idi. halk ayaklanmış ve polis de halkla beraber su tabancası ile şakalaşıyordu. halkın yanında yer alıp gösteride olay çıkmasın, halkın canı yanmasın diye mücadele ediyordu. kızgın kalabalıkları daha çok kızıştırıp, provakatörce davranıp olay çıkmasını ön ayaklık etmiyordu. polis demek, sosyal düzeni sağlamak demek de budur zaten.

    inşaallah gelecek yıllarda sürülecek değil polis okullarında örnek teşkil edecek polis olur.
hesabın var mı? giriş yap