• her (bkz: andon)'un deneysel olarak değindiği bir konudur.
  • büyük konuşmamak lazımdır.. ama gel gör ki, en büyük denyoluklardan biridir.
  • ugruna intihar edilen kizi etkileme cabasi. ugruna intihar edilen kiz ise iki ay sonra olayi unutacaktir.
    (bkz: ne sehit ne gazi bok yoluna gitti niyazi)
  • kabul edilmesi mumkun olmayan bir olay olsada genelde askina karsilik alamayan erkeklerin basvurdugu yoldur. eger erkek kiz tarafindan reddediliyorsa ve de istenmiyorsa bu yola basvurur. kimi zaman once aski icin kendi canina kiyacagi kizi oldurur, sonra intihar eder, ya da sadece direk olarak kendini oldurur. burda onemli olan bir diger noktada erkek intihar ederken bile delikanliligi elden birakmak istemez silah kullanilir, oysa kizlar intihar ettiklerinde daha cok bileklerini keserler ya da asiri dozda ilac alirlar. su cok kesindir hicbir kiz ugruna olmeye degmez, ayni hicbir erkegin ugruna olunmeyecegi gibi...
  • adami dellendiren harekettir. ulan bu kadar mi deger veriyorsun kendi hayatina zevzek. yaniyorum, oluyorum, bitiyorum aabi derken kiza pik yapmis hislerin, kiz sana yuz verse, iliskin bekledigin/istedigin gibi seyretmese, l"an bunu da atamadik ki basimizdan" diyerek minimum sularinda gezinmeyecek mi keriz? iste asil o vakit oldur kendini, madem baskasina verdigin degerle anca kendi hayatini idame ettiriyorsun. yok fikir degistirdim be, ol geber simdiden!
  • tesebbusu bile erkek icin kesin kayipla sonlanacak hadise. inceleyelim:

    varsay intihar ettin. suphesiz ki kaybeden, intihar eden erkek, cunku oldu.

    varsay inithar etmeye kalktin ve beceremedin/olmadi/engellendin. bunun sonucunda buyuk ihtimalle kiz erkekle birlikte olmaz*. bu durumda yine erkek kaybetti. eger intihar tesebbusu birliktelige neden oluyorsa kiz asiri salak demektir. kaybeden yine erkek.

    game theory'den bi-haber halkimin icadidir boyle seyler.
  • insanı bir çıkmaza sürükleyen, ancak bu düşüncenin çok yanlış olduğunun farkına kısa sürede varılmazsa hakkın rahmetine kavuşarak bok yoluna gitmekle sonuçlanması olasılığı yüksek, depresif bir takıntı durumu.

    problem, uğruna intihar etmeyi düşündüren kızdan kaynaklıdır ve sebep ne olursa olsun derhal bu düşünceden vazgeçilmelidir, çünkü kızın dengesiz tavır, düşünce ve davranışlarından kaynaklanan bir dert olması kuvvetle muhtemeldir, fazla takmamak lazımdır, zamana bırakılması tavsiye olunur. her an karşı cins 180 derece çark edebilir (kesin eder) ve intihar ederken (hapı yuttuktan sonra mesela) telefonunuz malum kişi tarafından çalmaya başlarsa işte o zaman yapacak bişey kalmamıştır, insan kendini daha ezik hissedemez zannımca.

    ki her ne olursa olsun, aradaki aşk, sevgi titanic gibi bir film konusu olacak kadar büyük değilse -milyonda bir olan bir durum olduğu için ihtimal dışı sayabiliriz- derhal unutmaya çalışıp öndeki maçlara bakılması gereklidir.

    ayrıca bu işe kalkışıp da yine de hayatta kaldıysanız da gözlerinizi jigsaw (bkz: testere) abimizin anlamlı bir düzeneğinin içinde açmanız mümkündür, evlerden ırak bir durumdur.
  • (bkz: intihar)
  • intihar sonrası bulunacak bir notla birlikte kızın duygu dünyasını alt üst etme ihtimali olan gereksiz bir eylemdir.

    (bkz: allahım sana geliyorum)
hesabın var mı? giriş yap