• inanılmaz. elim ayağım titriyor! siz nasıl insansınız ya? siz nasıl bir sevgisizlik içinde büyüdünüz de bunları yapabiliyorsunuz? o masum köpeğin kanında boğul o çocuğu.
    içim parçalandı, kim bilir görmediğimiz neler var?
    atamıyorum bu siniri üstümden..

    ne yazık ki ümraniye'de de benzer bir durum var. bu böyle olmaz! olmamalı! zorsun be ahir zaman! şu hale bak..

    zorunlu bir edit: köpektapar olduk.. hayır canım kardeşim hayır, insanım sadece. üzülebilen, canı yanan, bişeyler hissedebilen ve vicdanlı düz bir adamım. kendi eksik yanlarınızı bu başlığın altındaki yazılanlarda bulabilirsiniz.
    bir de görsel
    kimseler de var. insan demeye dilim varmıyor. evinde besleymiş. besliyorum zaten! yazık ya.. yorumsuz!

    böyle görsel
    görselgörsel

    düşünenlerle aynı havayı solumak da çok acı. konya işte, şaşırtmıyor.

    not: hakaret eden deccal kılıklılardan alacağım tazminatı bizzat kuruşu kuruşuna bu masum miniklere harcayacağım. arkadaşlar hakarete devam edebilirsiniz. zira insanlığınızla değil, vereceğiniz tazminatla yardım etmiş olursunuz en azından.
    sahiplenin, evde bakın diyenlere de barınaktan sahiplendiğim canım kızımla görsel cevap vermek istiyorum.

    link

    soruşturma açıldı link

    son gelişmeler burada
    savunmak istemeyen avukatların alnından öpüyorum.

    suçu ne bumasumların !!

    edit: allah belanızı versin insanlığımdan utanıyorum izahı yok!
  • türkiye'nin "medenileşmesini" isteyenlerin, ona buna köpektapar diyenlerin eseridir.

    medeni pakistan: görsel

    edit: twitter'daki kopeksorunu, guvenlisokaklar gibi hesaplar ve trolleriniz, hepiniz hesap vereceksiniz. barbar ve paralı itoğlu itler.
  • maşa ( murat bacak ve sefa çakmak ) tutuklandı ya peki maşayı tutanlar?? bu isimleri unutmayın.. insanların gazı alınacak bir kaç gün ya da hafta sonra serbest kalıp işlerine kaldıkları yerden devam edecekler..

    bunlar insan ise ben insan değilim bunlar müslüman ise ben en büyük deist hatta ateistim.. kıyamet varsa kopsun artık..!!!

    bu durum o kadar normalleştirilmiş ki kimse en ufak bir tepki ya da ne yapıyorsun sen demiyor, sanki günün rutini gibi yapıyor.. orada ki kamera kayıtları geriye dönük izlenmeli ve kaç cana bu adiliğin yapıldığı tespit edilmelidir.. bu suça orada ki herkes ortaktır ve belki de suç ortaklarıdırlar..

    işin daha da kötü yanı orada bu katliam yaşanırken diğer sokak hayvanları ise sıranın ne zaman kendilerine geleceğini düşünerek korkuyla olanlara şahit oluyorlar.. gözlerinin önünde kendileri gibi bir can kürekle öldürülüyor. sıradakinin kendileri olacağını hissederek.!!

    güncelleme : valilik tarafından bu katliamı yapan 2 kişinin gözaltına alındığı söylenmiş ama bu öyle iki kişi ile olacak iş değil.. bu caniler kafalarına göre hadi köpekleri kürekle katledelim diyemezler.. emir almışlar uygulamışlar o nedenle alt mertebeden tutun da üst mertebeye kadar bu katliama onay veren göz yuman teşvik eden kim varsa, belediye daire başkanı veya barınak veteriner hekimleri de görevden uzaklaştırma alıp savcılıkça haklarında adli işlem yapılmalıdır..!!
  • görüntülerdeki (bkz: murat bacak) ve (bkz: sefa çakmak) tutuklandı.sadece 2 kişi değil mi sorumlu ? orada olan kimse bu olaylardan hiç haberi yok..pess artık.bu iki belediye çalışanı kafasına esince kürekle köpek öldürmesi tamamen kendi sorumluluklarında öyle mi ?
    kitapsızsınız oğlum hepiniz allahsızsınız.orada bu zamana kadar acı çeken hayvanların acıları bütün belediye personelinin hanesinden çıksın tek temennim.
    https://www.evrensel.net/…duruldu-2-kisi-tutuklandi
    https://www.cumhuriyet.com.tr/…i-tutuklandi-2006190

    bütün personelin yargılanıp içeriye atılması gerekiyor.hayvanlara işkenceden öte bir şey bu yaptıkları.

    90lar türkiyesine tekrar geri dönüş yaşıyoruz bu hayvanların günahı ne ?
    hiç mi allah korkunuz yok konya birde orası kafasını ezerek hayvanları öldürüyorsunuz hiç mi utan mıyorsunuz allah hepinizin belasını versin.
    yansın bütün konya yazıklar olsun.

    edit1: bakın bu kürekle kafasını ezen görevli ve onu yerde sürükleyen orada bulunan buna vesile olan herkes bu işi ilk defa yapmıyorlar. herkesin bir görevi var koordineli çalışıyorlar. köşeye sıkışan hayvanlara özelikle bakın korku,açlık,susuzluk,ölüme gidecekleri bilmeleri...yok yani anlatacak başka bir şey artık yok.

    edit2: mezarlıklar çıkmaya başladı tüylerim diken diken 07:28
    görsel

    edit3: arkadaşlar tansiyonum düşüyor hayvanlar birini parçalamış yiyorlar ,yollar çok karışık mama yok su yok birbirlerini yiyor sokaktan toplanmış küpeli hayvanları birbirlerine yediriyorlar +18
    +18 +18 https://twitter.com/…len/status/1596035295220477954 https://www.instagram.com/p/clx1yboi4dl/ +18 +18 +18

    edit4: 2 otobüs belediye personeli barınağa giriş yaptı,içeride birbirini yemiş hepsi.su yok dışarı kaçanlar yağmur birikintilerinden su içiyor.mama yok kuru ekmek götürmüşler kuru ekmek için kavga ediyorlar ve 5000'den fazla köpek var hepsi perişan. 08:15

    edit5: kedileri çöp poşetlerinin içerine koyup havasızlıktan öldürüyorlar.havasızıktan öldürüyorlar havasızlıktan allahsızlar
    https://twitter.com/…tay/status/1596128948940931072
  • daha büyük orospu çocukluğu olamaz.

    ahiret inancım, dini inancım yok denecek kadar az. böyleleri cehennemde cayır cayır yansın diye dua ediyorum.
  • burada "ittapar" diye ötenler... eserinizle gurur duyun!
  • akp genel başkanı şahsın örnek gösterdiği bir barınak olduğu için şaşırtmamış görüntülerdir.
  • böyle bir orospu çocukluğu yok. bir canlıyı acı çeke çeke öldürmek nedir ? sizin hiç vicdanınız yok mu ? insanlıktan nasibinizi almadınız mı ? ya hadi hepsini geçtim dininiz imanınız yok mu lan sizin.
  • barınaktan çok mezarlığa dönmüş gibi duran yerde yaşanan vahşet. hiç mi vicdanınız yok lan anlamıyorum ki nasıl vurabiliyorsun o şekilde. katil ruh hastaları ya gece gece psikolojimi bozdu video keşke izlemeseydim.
  • arkadaşlar kusura bakmayın da devlet eliyle başıboş köpeklere ulusal bir çözüm üretilmezse böyle olur işte, herkes kendi kafasına göre bu soruna müdahale etmeye çalışır. ortada büyük bir problem var, sorumlular gözlerini kulaklarını kapatmış halkın yaşadığı zulmü görmezlikten geliyor.

    edit: bazı algısı zayıf arkadaşlar sanki ben olayı savunmuşum gibi küfürlü mesajlar atıyorlar. ben zaten bu olayın çok üzücü olduğunu kabul ederek, işlerin bu noktaya gelmesinin mesullerinin ulusal bir standart eylem planı oluşturmayanlar olduğunu söylüyorum.
hesabın var mı? giriş yap