• sanayi toplumu olma yolunda bir basamaktır.
    bundan 15 yıl önce mütevazi şehrimizin otomobillendirilmemiş sokaklarında at bokuna basmak vakayı adiden sayılırdı. şimdi ise büyük şehrin kaldırımlarında köpek bokuna basıyorum. at arabaları tedavülden kalktı, ancak boka basma eksikliği hissedilmesin diye çok sayıda insan köpeklendi. (bkz: köpek boku temizlemek)
  • (bkz: boka basmak)
  • yürüdüğü yere bakmayan sakar kişi davranışı..
  • birgün sokakta herzamanki gibi normal olarak yürürken,ayağınızın altında yumuşak birşeylerin var olduğunu hissedersiniz...bir bakarsınız ki boka basmışsınız meğer....ayağınız da vıcık vıcık bok olmuş.işte bu kelimenin tam anlamıyla boka basmaktır...
  • sokagin ortasina sican kopeginin kafasini patpatlayip "aferin bobi ne kallavi sictin oglum" diyen insanlarin sebep oldugu eylem. kendi egosunu tatmin icin evcil hayvan besleyen ve hayvansever gecinen dengesiz bireylerin kendi yasadiklari ortama patir putur sican hayvanin (hayvan tabi skinde degil oradan insanlarin gelip gecmesi) bokunu kaldirmaya tenezzul etmeyip diger bireylere ne kadar onem verdiginin gostergesi.

    erkut abi cozum onerisi: bu pet sahibi insanciklarin burun deliklerine kendi hayvaninin sictigi bokun sivanmasi farzdir, caizdir. fazlaca debelendikleri takdirde sicilmi$ dumani ustundeki kopek bokunun kayganliginin kendi uzerlerinde test ettirilmesi de "killanan adamlar ulkesi" anayasasinin degistirilemez maddelerinden biri olmasi yonunde onerge verilmistir sonuclar beklenmektedir.
  • gününüzün harika geçeceğine delalettir.
  • 1 gün arayla 2 kez, yeni aldığım, aynı * ayakkabıyla bastım. ikisine de.

    köpeğinin b.kuna sahip çıkmayanların ağzına girsin o b.klar. böyle kaldırım gibi yolun ortası değildi tabi öyle olsa görürdüm, çimenlik alandaydı ikisi de.

    kokusu hala burnumda. ayakkabının dişleri sık olduğundan yıka çimene sürt çıkmıyor meret.
  • kış mevsiminde arabaya binmeden hemen önce bu talihsiz olayın yaşanması, insanın başına gelebilecek en büyük musibetlerden biri olabilir.
hesabın var mı? giriş yap