• en büyük avantaj o seni görmüyor sen onu görüyorsun. gerisi normal kız la gerizekalı :)
    hanginiz kör bi kızla sevişti la. anlatın hele
  • basligi gorup okudugumda ''umarim sahiden bir yerlerde tanri vardir ve bu basligi acan ve buna benzer basliklar acabilecek tiplere agzinin payini verir.'' dememe sebep olacak eksi sozluk yazarinin gundemi.
  • herkesin bir gün fiziksel bir engele sahip olabileceğini anlayamayan beyinsiz yazarların olduğunu anlamamı sağlayan avantajlar.
    nasıl insanlarsınız siz?
  • seviştiği malı görememesi.
  • nasıl birşeydir bilmem. bunu şimdi bu başlığa niye yazıyorum onuda hiç bilmiyorum.

    ancak bundan 2 sene kadar önce alsancakta kordonda oturmuş kahvemi yudumlarken aniden bir kız çıkageldi güneş gözlükleri ile. belinin alt kısmı çitin arkasında kaldığında tam olarak olup biteni göremedim ancak garsonla aralarında ufak çaplı olan tartışmayı duyabiliyordum. kız oturup 2 - 3 birşey içmek istiyordu ancak garson yanındaki refakatçi köpeği içeriye alamıyacağı konusunda ısrar ediyordu. işin komik yanı benim bile 20 metre mesafeden kızın garsonun yüzüne bakarak konuşmamasından kör hatta buna ek olarak duyma yetisinde bir problem olduğunu anlamış olmama rağmen garson , kızın yanındaki köpeğe ve eşşek kadar değneği göremiyecek kadar kör olmalı ki hala içeriye oturamıyacağı konusunda ısrarcıydı. işin bir diğer garip yanı ise kızın hiç engelinden dem vurucu bir cümle kullanmamasıydı. " ama görüyorsunuz ben körüm " gibi birşey hiç demeden başını sanki az önce mutfakda ki tabak çanağı indirip annesine yakalanmış çocuk gibi öne eğdikden sonra arkasını döndü ve gitti. o kadar güzel ve alımlıydı ki keşke ona güzelliğini gösterebilmemin bir yolu olsa , keşke şuan yüzüne vuran akşam güneşinin onu ne kadar tatlı gösterdiğini bir bilebilse diye düşündüm. kalkıp yardımcı olmayı , garsonla gerekirse kafa göz kavga etmeyi düşündüm hatta tanışmak hikayesini dinlemek dahi istedim ancak yanlış anlaşılmaktan dolayı korktum. o kadar değişik duygular içerisindeydim ki hem korku , hem aşk , hem kızgınlık. 2 - 3 dakika cesaretimi topladıkdan sonra bulup yanına gidip konuşmak istedim ancak masadan kalktığımda ortadan çok'dan kaybolmuştu. belki cesaretimi daha erken toplayabilsem herşey bambaşka olabilirdi sözlük.

    kör bir insanla sevişmek nasıldır bilmiyorum ancak kör bir kızın insani duygularının onunla sevişmeyi , sevişebilmeyi avantaj olarak algılayacak yavşaklardan kat be kat üstün olduğunu biliyorum.
  • sevismek kelimesinin unuttugumuz kökü , sevmek.. sevismegi sevmekle baglantilayalim,(naif davranalim).. gorme duyusundan da beslenen sevgiyi, bu duyu olmadan icin tanimladigi icin, belki de daha tutkulu daha sahici daha icten olmasi. aklima gelmisken ;

    (bkz: çiçeklerim var sevenler sevilenler için)
  • az önce şu yazıyı paylaştım: (bkz: hem kadın hem körsen keşke ölsen)

    arkadaşım hemen yanımda şu an. bu başlığı ve entry'leri teker teker okuyorum kendisine şu an.

    özet:

    xasiork'un entry'sine tepki gösterilmesine çok şaşırdı. tepki gösterilmesine kızdı açıkçası.

    a d s z p'nin entry'sini de beğendi.
  • ışıkları kapatmanız gerekmez.

    (bkz: karanlıkta sevişmek isteyen hatun)

    ek olarak görme engelli diye o şahsiyetsiz duygularınızla acınası davranarak diğer insanlardan ayıran ve savunmaya geçen üslubunuzla bir uzak durun lütfen. bunu böyle dramatik hale getirmenizin bir anlamı yok. insanı insan olarak değerlendirin.
  • normal bir insan kişisel özellikleri ve karakterine bağlı olarak, sevişme konusunda partnerine ne kadar avantaj ya da dezavantajlı görünüyorsa, çok büyük bir bedensel engeli olmadığı sürece, engelli bir insanla sevişmek de aynı oranda avantajlı ya da dezavantajlıdır. ne eksik, ne fazla.

    ama evet, kullanılan kelimeler konusunda bir talihsizlik var bu başlıkta, yanlış anlaşılmaya çok müsait. farklı kelimelerle çok daha normal ifade edilebilirdi bu konu.
  • insanlar çeşit çeşit, yaratıcı bunları izlerken ne düşünüyor acaba diye düşürten başlık. nasıl bakıyor yarattığına. avantaj kelimesi hiç bu kadar aşağılara inmemişti.
hesabın var mı? giriş yap