• bugün atvde görüp dumur olduğum haber. "uzaylılar da bize taşla karşılık verdi." şeklinde yorumlar getiren köylülerin başrolleri üstlendiği olay.
  • 4 haziran 2001 tarihli milliyet gazetesi'nden kopyalanmamasına imkan olmayan bir haber,

    bir copi-peyts klasiği olsun isterim:

    uşak'ta uzaylı paniği uşak'ın eşme ilçesi'nde, narlı köyü'nden 3 kişinin ''uzaylı gördüm'' iddiası, uşak ve ilçelerinde heyecan yarattı. köylüler uzaylıyı, "kırmızı ayaklı, elips gözlü, parlak jelatin giysili" şeklinde tarif ediyor. uşak valisi ayhan çevik, eşme ilçesi narlı köyü'nde oturan 3 kişinin bu sabah saat 07:00 sıralarında tütün dikmeye gittikleri bir sırada, ''uzaylı gördüklerini'' iddia ederek, kaymakam mehmet yıldırım'a gidip olayı anlattıklarını söyledi. kirmizi ayak, elips göz köylülerin ifadesi doğrultusunda robot çizim yaptırıldığını bildiren çevik, köylülerden 40 yaşındaki fevzi çam'ın, narlı köyü'nün batısı ile kayapınar köyü arasında narlı köyü'ne 700-800 metre mesafede, traktörüyle tütün dikmeye giderken, üzerinde parlak, jelatin renkli elbise, ayakları kırmızı, orta kısmında sarı bir renk bulunan ve kafa yapısı iri, elips şeklinde gözü olan bir varlık gördüğünü aktardı. vali çevik, köylülerin ''uzaylı cisim'' ile ilgili anlattıklarını şöyle ifade etti: ''köylülerin üzerinde bulunduğu traktör, iddiaya göre, 60-70 santimetre boyundaki cisme 20 metre kala stop etmiş. köylüler korktukları için cisme taş atmışlar, cisim de karşılık vererek yukarıya doğru uçmuş.'' köylülerin hepsinin aynı anda aynı şeyi görmesinin ilginç olduğunu, iddiaları araştırdıklarını kaydeden çevik, ''konuyu her yönüyle araştırıyoruz. ancak, bilim adamları ve uzmanlardan yardım istiyoruz'' dedi. minare boyu yükseldi narlı köyü'nde oturan fevzi çam'ın, eşme kaymakamı yıldırım'a aktardığı olayla ilgili anlatımları ise şöyle: ''traktörümüzle tütün tarlasına gidiyorduk. yolun solunda, tarladan yola doğru hareket eden bir cisim gördük. traktörüm cisime 20 metre mesafede birdenbire durdu. cisme yürüyerek yanaşmaya başladık, o da yan olarak yukarı çıkmaya başladı ve 2 metre yukarıya doğru çıktı. yerden aldığımız taşları attık, o da bize taş atarak cevap verdi. biz taş attıkça o da yukarı çıktı, su deposu istikametinde batıya doğru minare boyunda yükseldi. bir gün önce de aynı yerde 150 metre mesafede bir pelikan havadan süratli bir şekilde düşerek ölmüştü.'' 2 kişi daha gördü eşme kaymakamı yıldırım da, narlı köyü'nde oturan 2 kişinin daha benzer ifadelerle kendisine müracaatta bulunduğunu belirterek, ahmetler kasabası'ndan bir kişinin de aynı cismi sabah saatlerinde gördüğünü kendilerine bildirdiğini söyledi. yıldırım, bölgede jandarma ile geniş çaplı araştırma yaptıklarını, bulguları uşak valiliği'ne ulaştıracaklarını bildirdi.
  • galaksinin neresindensin kardeş?

    size bir hikaye:
    uşak'ta üç köylü sabah saat 7 gibi tarlalarına tütün ekmeye giderken, "kırmızı ayaklı, elips gözlü, parlak jelatin giysili" bir "uzaylıyla" karşılaşır ve ne olduğunu anlayamaz, korkarlar. köylüler, hemen kaymakam mehmet yıldırım'a gidip olayı anlatırlar. kaymakam köylülere "uzaylı"nın robot resmini yaptırır (resmi de gördük nefisti). devreye uşak valisi girer. vali çevik, köylülerin ''uzaylı cisim'' ile ilgili anlattıklarını şöyle ifade etti: ''köylülerin üzerinde bulunduğu traktör, iddiaya göre, 60-70 santimetre boyundaki cisme 20 metre kala stop etmiş. köylüler korktukları için cisme taş atmışlar, cisim de karşılık vererek yukarıya doğru uçmuş.'' köylülerin hepsinin aynı anda aynı şeyi görmesinin ilginç olduğunu, iddiaları araştırdıklarını kaydeden çevik, ''konuyu her yönüyle araştırıyoruz. ancak, bilim adamları ve uzmanlardan yardım istiyoruz'' dedi.
    -arkadaşlar, insan hiç gördüğü uzaylıya taş atar mı? ben sizi yolda gördüğüm zaman size taş atıyor muyum? hadi bari taş attınız, bir de "uzaylı da bize taş attı" diyorsunuz. ola ki karşınızda gerçekten de bir uzaylı vardı, elin uzaylısı hiç kendini savunmak için "taş yok mu taş" diyerek yerden taş alıp size atar mı. kaldı ki atsa da ıskalamaz. sonuçta o varlık eğer gerçek bir uzaylıysa, bizden her konuda ileri bir varlıktır. o taş atarsa attığı her taş sizin kafaları "çota-çota" diye kırıp, içinden pekmezi akıtırdı. ya da niye taş atsın, lazer atar, şua sıkar üstünüze. yanlışım mı var?

    bu arada 2 temmuz dünya ufo günü olarak kutlanıyor! ayrıntılı bilgi için:

    sirius ufo uzay bilimleri araştırma merkezi, ist.
    cep: 0532- 541 47 74 (derneğin cep telefonu mu?)
    tel: 0216- 369 92 48
    ufotr@netone.com.tr
  • (bkz: turk)
  • hububat ve tütün fiyatlarından dolayı gerilim yüklü olan köylü, milletin efendisi olmanın da getirdiği bilinçle uzaylıya ayran ikram etmek yerine taş atmışsa olsa olsa aya giden herkesin elinde bir miktar taşla geri gelmesini yanlış yorumlamış demektir.
  • (bkz: fenerbahçenin gizli tarihi/4) falcı mıyım neyim
  • milletvekillerimize gore "sonderece turk orf ve adetlerine uymayan olgu" olarak yorumlanir..

    - uzayli geldi mi agirlayacaksin, tavsan kani cayini yapacaksin, evini ocagini acacaksin, karini avradini bile vereceksin ama ta$lamak turk geleneklerine uymaz..
  • - olm zigitmut, 8000 yıl önce geldiğimizde de taş atmıştı bunlar?! gelişme olayları yok sanırım başka ortamlar arayalım biz en iyisi hadi yürü..
  • efsane olmuş bir haber. elemanı ağanın kızına sarktığı için taşlamış olabilirler.
hesabın var mı? giriş yap