• 7-8 temmuz tarihlerinde olacak sınavdır.
  • şahsımın da gireceği sınavdır. yetti gari özel sektör, bayramda bile çalıştırıyorlar amk. inşallah urla'da oturan bendenize yine her ösym sınavında olduğu gibi bornova'nın dağındaki bi okul çıkmaz. sabahın köründe urla'dan bornova'ya gidiliyor mu bi sorsunlar evvela. narlıdere'nin balçova'nın suyu çıktı sanki.

    bu da böyle bir isyanımdır...
  • ortaöğretim/önlisans mezunları için 23.09.2012 tarihinde yapılacaktır.
  • hem a hem de b grubu kadrolar için yapılcak olan sınav.
    öğretmenler ve a grubu adaylar için her sene yapılmaktadır. ancak bunu kaçıran b grubu adayları 2014'ü beklemek zorunda kalacaklar.
  • varlığına henüz alışamadığım sınavdır kendileri..
  • sırf memuriyet cazip gelmeye başladığı için 30 yaşından sonra iştirak edeceğim sınavdır. özel sektörde ne bayram ne seyran ne haftasonu anasını satayım. sosyal hayatım sıfırlandı yahu. 1000 lira maaşa çekilcek dert değil ama iş de yok piyasada. kardeşimin en yakın arkadaşı sgk'ya girdi 80 puanla, 1500 lira alıyo, tatilini de yapıyo mis gibi. biz bayramda çalışıyoruz, mesai yerine şeker veriyolar. işte sadece ve sadece bunun için girip, kazanmak istediğim sınavdır kendileri.
  • ömürlük miskinliğimi doyasıya yaşayabilmek için yapılacağı 7 temmuz 2012 gününe kadar it gibi çalışıp neticesinde kazanıp herhangi bir kuruma atanmam gereken sınavdır.

    (bkz: biz bu yola baş koyduk)

    edit: oldu valla.
  • hayatım boyunca adam gibi ders çalışamayan biri olarak en iyi hazırlanmaya çalıştığım sınavdır kpss 2012. ders çalışmayı sevmediğim için sündüre sündüre bitirdiğim üniversitenin giriş sınavına bile bu kadar motive olmadım.

    yaşadığım işsizlik süreci beni bu sınava itti ve umuyorum ki iyi bi sınav geçirip ilk atamada kapağı gitmek istediğim şehre atarım. aslında benim açımdan ders çalışmak hala kolay değil ama bu sınavdan alacağım iyi bi puanın beni nerelere götüreceğini düşünmek biraz yardımcı oluyor. memur olduktan sonra da, bugünkü bazı memurlar gibi "küçük dağları tek başıma yaratmış" havalarında olmayacağım, söz.

    edit: ilk adım tamamlandı. yeterli puan alındı. sırada tercihler var.
  • benim de gireceğim sınavdır. sanıyorum ki 90 üstü almam gerekecek. çalışmalara başlandı, bakalım göreceğiz.
hesabın var mı? giriş yap