• masum meleklerin yüzünü güldürecek mutluluk verici bir katkı çağrısı. önayak olanlara teşekkürler. bu zarfın içi seçkin yazarların hikaye kitaplarıyla da zenginleştirilebilir kanımca.*

    gönül kasesi zengin olanların da paylaşımları yeter.
  • 30 ekim 2014 tarihine kadar devam eden kampanya.

    yani hala bi' 10 lira harcayarak bir kardeşimize defter kalem gönderebilirsiniz.

    ankara'da olanlar; "ayrı ayrı kargo ödeyeceğimize fazladan 1 zarf daha yapalım" derseniz, bana mesaj gönderebilirsiniz. en azından birlikte kargolayıp tek kargo parası öder kalan paramızla 1 zarf daha yapabiliriz. sayımız arttıkça hem kendi aldığımız zarflar hem de daha az ödenen kargo paralarıyla alınan zarflar artar ve daha çok küçük arkadaşımıza destek olmuş oluruz.

    ek: yusuf erol'a emeği için tekrar teşekkür ederim.

    ek2: hükumeti eleştirip çocuklara zarf yollamayanların gözümde hükumet zihniyetinden bir farkı yok! "mağdurum da mağdurum" tarzıyla prim yapmak yerine sessizce zarfınızı yollayıp gerçekten işe yarayın!
    hükumet protestosu elbette yapılır ancak bu kampanyayı o protestonun altında ezmeyelim!

    son ek; yusuf bey kış için her yıl "bot - mont kampanyası" yaptıklarını da söyledi, buradan henüz başlamasa da duyurusunu da yapmış olayım.
    foto
    foto2
    bu görüntülerden 1 tanesini eksiltmemiz demek, 1 minik arkadaşımızın üşümesini engellemek demek...
  • elinden bir bok gelmeyip fikirlerle devlet kurtardigini sanan findik beyinliler tarafindan elestirilen kampanya. gerizekali embesil! yardim yapmak baski yapmaya ne zamandan beri engel? daha da onemlisi; idiot! yardim istemek ne zamandan beri dilencilik? (kalem silgi yardimi)
  • küçük arkadaşlara yardımı daha da ilerletmek için

    (bkz: bir silgi bir kalem)

    bir silgi bir kalem
  • katılmayacaksan katılmazsın zaten, hem herhangi bi çözümün bi yapıcı katılımınız yok hem de bir şeyler yapmaya çalışan insanların emeklerine laf ediyorsunuz. hem dersini bilmez hem de şişman herkesten. tatava yapmayın.

    iyi niyetli insanların çabası, destek olunası.
  • bugün katılmayı planladığım kampanya. 30 ekim 2014 son gün. lütfen katılalım.
  • hafta sonunda evde küçük bir temizlik yapmaya niyetlenenlerin atmak üzere kıyıya köşeye ayıracakları küçülmüş, dolap köşelerinde unutulmuş kışlık kıyafetlerinin de yol alabileceği güzel bir adres.
  • yeniden başlatılmış kampanya destek olmak isteyenlere duyrulur.
  • az önce haberim olan kampanya. keske daha onceki yillarda haberim olsaydi, hemen zarfları hazirlamaya baslacagim. gercekten muhtesem, yardim eden, emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler. facebookta paylasilan fotograflara bakinca gozlerim doldu.
    [https://www.facebook.com/kucukarkadasim?fref=nf https://www.facebook.com/kucukarkadasim?fref=nf]
hesabın var mı? giriş yap