• sadece içinde birtakım yazılar olan bir kağıt destesini yere atmıştır. çok cesursa kur'an'ın mesajını da yere çalmasını bekliyoruz kendisinden.

    edit: bir yazar gg diye ispiyonlamış, bir diğeri de tam olarak anlayamadığım ama bu entry'yi eleştirdiğini düşündüğüm bir mesaj atmış (tayyar falan demiş mesajda; tayyar kimdir, necidir hiçbir fikrim yok). lafın tamamı aptala anlatılır; açmaya niyetim yoktu ama bu haliyle eksik kalmış gibi duruyor, o nedenle izah edeyim: videodaki asker büyük ihtimalle abd'nin boktan bir eyaletinde, boktan şartlarda yaşayan, alt sosyo-kültürel gruba mensup bir herif. psikolojik durumunun iyi olmadığı da ortada. ben bir müslümanım ama hangi dinin olursa olsun, bir kutsal kitabı atarlı, ergen liseliler gibi yere atmayı inanılmaz derecede itici ve sakil bulurum. ne kadar öfkelenirsem öfkeleneyim, kur'an ahlakı bana başka dine mensup birinin kutsallarına saygısızlık etmeyi yasakladığı için hiçbir eylemde bulunmam. en fazla ama en fazla ya sabır çekerim veya sözle karşılık veririm. benim paradigmam böyle olduğu için, bu askerin yaptığı eylemi aptalca buluyorum. yere attığı sadece bir mushaftır, mürekkep ve kağıttan başka bir şey değildir. müslümanlar için asıl önemli olan o kitabın içindeki mesajdır. burada veya başka yerde bu askere kızanların ezici çoğunluğunun kur'an'ın kapağını bile açtığını sanmıyorum. daha okumadığın, mesajı hakkında kulaktan dolma bilgilere sahip olduğun bir kitabın yere atılmasına bu kadar kızma ve benim gibi yap, meydan oku: asker dayı, elinden geliyorsa kur'an'ın mesajını da yere at bakalım.

    edit 2: alakasız mesajı atan arkadaş, o mesajı başkasına yollayacakken yanlışlıkla bana yolladığını söyledi. selam eder, gözlerinden öperim.
  • "incili'de götüne sokmak lazım" demek onun yaptığı hareket kadar yanlıştır.

    zaten abi asker tipli, ırakta afganistan'da savaşmış birilerini kaybetmiş vs ee normal olarak islama hallenmiş kuranı yere atmış vs. şimdi bu adam kuranı yere attı diye kuran kutsallığından birşey kaybetti mi? hayır, kendince tepki veriyor sığır.
  • yavşak ağızlı bir amerikandır. siz ona kısaca köpek de diyebilirsiniz.
  • müslüman olmayan herkes bunu yapıyor. alkışlardan anlaşılacağı üzere.
  • (bkz: liseli)
  • çok gereksiz bir harekete imza atan insan.

    not: dinsizim. fenerbahçeliyim.
  • 'şu hareketlere bak, salak yemin ederim gerizekalı bu adam' denilmesi gereken askerdir.

    hadi kibar olmayalım, yaptığı hareket bir yana suratından katıksız orospu çocukluğu aktığını görmek zor değil.

    edit: dikkat etsin de onun götüne girmesin asdffssdd
  • karaktersizliğin vücut bulmuş halidir.
  • şöyle adamları görüp gaza gelmeyi bırakmamız gerekirken tam tersini yaparak bu tür davranışlara, bu tür kişilere prim yapar dururuz. youtube'da orda burda bu tarz binlerce video ve resim var. müslüman sokağa çıkıp gösteri yapıp, orda burda bunlara küfredip böyle çirkin işlerin önüne geçemez. bu hakaretlerin önüne geçemeyeceğimiz gerçeğiyle yüzleşmek bu kadar mı zor. varsa müslümanlıkla, islamla ilgili ciddi bir eleştiri, bunun cevabını vermeye çalışmak gerekirken bu tür davranışları kaale bile almamak lazım.
hesabın var mı? giriş yap