• darbe öncesi yazdık biz bunları, prof olmaya gerek yok;

    (bkz: #59966424)
  • ulan şunu yıllardır söylüyoruz diye dinsiz ilan edilmişliğimiz var. darbe olmasa dininizi satacakmışsınız demekki.

    kutlu doğum haftası da bid'attir. saçma salak bir uygulamadır.
  • bu açıklamayı kutlu doğum haftası afişi önünde yapması da ayrı bir ironidir.
  • işin daha da garip tarafı, 80'li 90'lı yıllarda birisi doğum günü kutladığında bunu hazmedemeyen dinciler şöyle itiraz ederdi;

    -doğum günü de neymiş? doğum günü kutlamak hristiyan adetidir pis kafirler...

    artık ne olduysa oldu, peygamberimizin doğum gününü '' kutlu doğum haftası '' adı altında kutlamaya başladılar.

    şimdi bu manyaklara desen ki, '' ulan hani hristiyan adetiydi, hani kutlayanı dinsiz hristiyan özentisi ilan ediyordunuz? niye peygamberin doğum gününü hristiyan adetiyle kutluyorsunuz? '' desek bu sefer;

    -vuuuu pis kafir

    derler. işte bu dinciler kendi işlerinde hep çelişik adamlardır. bunlar müşrik (sözde) ulemanın peşinden gitmenin ızdırabını yaşarlar ama bu vahim durumlarının da farkında değiller malesef.

    haaa dur hele, kutlu doğum haftası feto projesimiymiş? vah vah fetonun götünde dolanırsan işte böyle projelere gelirsin dinci kardeşim. biz fetonun dinle alakası olmadığını söylediğimizde, ağızımıza s.çıp bizi dinsiz ilan ediyordunuz.

    ey dinci cahil kardeşim kimmiş dinsiz?
  • "aynı tarihler aralığında kutlanan kutu doğum haftası diye bir şey varsa ulan o zaman yılın farklı tarihlerine denk gelen mevlid kandili ne oluyor ?" şeklinde hiçbir sorgulama yapmamış bünyelerin yeni farkına varmış olduğu günaydın dedirten tespittir. savunmalar yine "aldatıldık" beyanı üzerinden yürüyecekse vay halinize ki dindar olduğunuzu sanıp, sizin gibi olmayanları hor gördüğünüz için, ve kendi kitabınızdan, dininizden bi haber olduğunuz için. hesap günü "pardon allahım, şeytan bizi aldatmış, kandırılmışız" dersiniz artık.

    https://tr.wikipedia.org/wiki/kutlu_doğum_haftası

    adam resmen kendi doğum günün arifesindeki haftayı, yıllardır "kutlu doğum haftası" diye kutlatmış size, yazıklar olsun sizlere ve cahilliğinizle bu ülkeye yaşattıklarınıza.
  • ömer turan'ın son bombasidir. günaydın siyasal islamcılar.
  • sonradan saçma yahut zararlı oldugu yadsınamayacak şekilde ortaya çıkan her türlü kaka şey feto porocesi zaten. ben işemedim, miki işedi. hiç düşünmeden her söyleneni alkışlayan, ceket aday olsa oy veren milyonlar var nasılsa, ben olsam ben de sacmalarim.
  • günaydın dayı.
    yıllardır bas bas bağırıyoruz..sadece, ne hikmetse bu ülkede 23 nisanı sabote etmek için tasarlandı diyoruz,fetonun doğumgününü kutlayıp şirk koşuyorsunuz diyoruz.
    kendinize gelirken ülkeyi de yaktınız, artık çok geç.
    farkındasınız.
hesabın var mı? giriş yap