• tek mekan tarzı psikolojik korku sevenlerin seveceğini umuyorum.
  • acemi bir polis memurunun karakoldaki ilk nöbetinde başına gelen enteresanlıkları konu alan bir yapım. nette birbirinin aksi, filmi öven ve söven bir sürü eleştiri var. merakıma yenik düşüp bir buçuk saatimi çöpe attım. günümüz korku sinemasından zerre hazzetmediğimi bir kez daha anladım. güncel filmleri seven arkadaşlar yine de önyargılı olmasın, çünkü gerçekten övgü dolu bir sürü inceleme yazılmış. filmin imdb linki
  • film tek mekanda, yaklasik olarak tek basrolle gectigi icin o yalnizligin paylasilmadigi ortamlarda seyretmenin tat vermeyecegini dusunuyorum. karanlikta, mumkun oldugunda az kisiyle izlenmeli sanki.

    yalniz deli efektler, muhtesem makyajlar, asiri bagirmali sahneler olmadigi icin, korku filminden korkmamayi marifet sayan "oglum buna mi korkuyorsunuz"cu tayfanin mal değnekleri begenmeyecektir.

    her halukarda benim icin iyi bir gerilim filmi. ımdb' de de karsiligini bulmus.
  • korku sinemasında vardiya filmleri olarak aklıma gelen iki film var: nightwatch ile p2. bu da üçüncüsü oldu.

    artık kapanacak olan bir karakolun son vardiya görevi yeni başlayan bir polis memuruna, üstelik de bayan bir polis memuruna verilir. koskoca karakol binasının güvenliğini böyle bir çaylağa verilmesi zaten mantıksızlık. ama film boyunca bir ton mantıksızlık göreceğiniz için bu bile göze batmıyor. eğer bunları kafaya takmazsanız heyecanlı ve gerilimli saatler sizi bekliyor diyebilirim. kadın polis koskoca binada tek başınayken tuhaf olaylarla karşılaşıyor. filmin kendine göre de bir hikayesi var. ancak oyunculuklar çok kötü.

    yine de pişman olmazsınız: 6.5/10
  • vasat üstü bir konu ve işleyişi olan bir korku filmi... fakat sonunda ne olduğunu anlayan beri gelsin.
  • ıyi film..

    sonunu ben de anlamadim yalnız.
  • so bad so good umudu ile başladığım ve korku, gerilim çöplüğünde yaşayan beni bile bezdirmiş film. klişe, uyduruk, konu yok, son yok, sıkıcı. tek mekan klostrofobisi yok. en ufak gerilim yok. ben jump scare manyağı olmak yolunda her türlü çileye katlanırım diyenlerin bile ya bi siktirin gidin demeden izleyebileceğini düşünmediğim film.

    charles manson kadar taş düşsün kafanıza

    1/10.
  • tam beklediğimden iyi çıktı diyip imdb'yi incelerken, tam da sitenin aynı isimle bu filmi böyle bir isimle listeye eklediğini gördüm.

    beklediginizden iyi çıkan 10 korku filmi gibi...

    80'ler ortası stephen king hikayesi havası var, izlenir.
  • "ay si det pipıl" havası barındıran, sonuna kadar tahmin üzerine tahmin yapmamıza neden olan psikolojik gerilim türünde ortalama bir film. finali daha anlaşılır olsaydı mükemmel bir tek mekan filmi olabilirdi.
    finaline göre bizim tahminimiz:
    --- spoiler ---

    babasının katledildiği karakola nöbete verilen kızımızın, hala bu cinayetin etkisinde olduğu ve yalnızlıktan zaman ilerledikçe sanrılar gördüğü. gerisi malum...

    --- spoiler ---
  • sonunu anlamadım ki filmin?
    gerilim gizem standart düzeyde iken, merak ettirme bayağı standartın üzerinde. en çok merak ettiğim şey noldu sonda?

    hayır bir de çok kötü bir durum, düşünsenize... supernatural bir şey var ve size dadanmış, vuruyorsunuz ama sonra o supernatural şey sizi kandırarak gerçek insanlara zarar verdirtiyor. adınız da deliye çıkıyor zaten durumu anlatsanız... bu da çok kötü.
hesabın var mı? giriş yap