• bundan bi cacık olmaz
  • (#101096874)

    görünen o ki pastadan pay alınması istenmiyor. 10 liraya diğer firmaların pr elemanlarının hakkında entry girdirerek karalama kampanyası başlattığı e-ticaret sitesi.
  • an itibatiyle windows 10 key siparişi verdiğim internet sitesidir. sonuçlarını deneyimleyip yazacağım.

    edit: key geldi ve henüz patlamadı.
  • hakkımda parayla karalama yapıyor diye yazmış sahibi ya da ne haltsa. kanıtamazsan şerefsizsin.

    olayı hemen özetlersem;

    çaylaklıktan çıktığım zamanlarda birisi 10 tl karşılığında entry girer misin diye sordu. ben de içeriği gönder dedim ifşa etmek için. içeriği gönderdi. sonra başka bir yazar arkadaş aynı içeriğin bu başlığa övmek için yazıldığını görüp benimle paylaştı. yani hakkında yalan yanlış parayla entry girdiriyorlar.

    siteyi hiç bilmem ama böyle insanlardan hayırda gelmez uzak dururum.
  • ulen çok sevdim sizi. hız, kalite ve içerik çok iyi. bir de hediye yollamışlar. her adımda maillerle bilgilendirmem ve ertesi gün kargo teslimatı beni oldukça şaşırttı. kargoların bu günlerde nasıl çalıştığını biliyoruz. yoğun çalışmalarını bahane eden firmaları da biliyoruz. ben sevdim. ama daha çok sticker çeşitliliği bekliyorum.
  • satıcı firmalara ödemelerini yapmadığı için alıcıların da kısa süre sonra sorun yaşayacağını düşündüğüm firma
  • pek bir olayı olmayan bir firma, arkadaşıma aradığımız buji tek burada zannettiğim için sipariş verdim. sonra arkadaşım bulmuş bujileri, bana "iptal et" dedi. 3 saat sonra iptal etmek istedim, "24 saat geçmeden iptal edemezsiniz!" diye yazı çıktı. ertesi gün deneyeyim dedim, "kargolanıyor" durumuna geçmiş. lazımbana.com'u aradım, "iptal edin" dedim, "firma kargoluyor görünüyor şu an birşey yapamam ama ben firmayı arayacağım takip edeceğim" dediler. ertesi gün oldu iptal edin diye aradım, satıcıyı aramış, satıcıyı "alıcı kargo takip no istiyor" diye darlamış. ben iptal diyorum sen ne diyorsun kardeş. ben bunu sonradan firma doğrudan beni arayınca öğrendim, iptalden filan haberleri yokmuş, şaşırdılar. neyse gelecek deeee iade edecez deeeee bakalım o süreç nasıl işleyecek, yazık boşuna iş gücü. enteresanlar. ha bu arada sipariş maili bana gelmediği gibi satıcı firmaya da siparişiniz var şuraya kargolamanız lazım diye mail gitmemiş, ben iptal için aradığımda, satıcıya iptal demeyip, siparişiniz var şuraya kargolamanız gerekli dediklerinde satıcı firma siparişlerinin olduğunu anlamış. böyle bir garip iletişimsizlikler silsilesi firmadır.
  • az önce windows 10 pro retail key aldığım sitedir. satın aldıktan sadece 2 dakika sonra key mail olarak tarafıma ulaştı ve etkinleştirmede bir sorun yaşamadım. ayrıca key türünü de sorgulattım ve gerçekten retail key. satıcı olarak key sepeti'ni tercih ettim. yine de çok bilindik bir site olmadığı için alışveriş yaparken mutlaka sanal kart kullanılması gerektiğini düşünüyorum.
  • yukarıdakilerin aksine benim kendilerinden satın aldığım keyi ulaştırmakta başarısız olmuş şirkettir. 16 tl ye tenezzül mü ettiler diye sormadan edemiyorum kendime açıkçası.

    artık maillerime de dönüş yapmıyorlar. ne haliniz varsa görün.
  • 16 liraya windows 10 keyi aldığım ama mailin 2 gün sonra geldiği site belki haftasonu diye göndermediler.
hesabın var mı? giriş yap