• (bkz: avantgarde)
  • ses sanatçısı recep roleksoğlu'ndan gelsin:

    (bkz: cesurca giydim leoparı)

    .
  • lan yine yazmıyım yazmıyım dediğim başka bir konu da bu.

    arkadaş bu nasıl bir ahlaksızlık ya? lan hangi hakla, hiç tanımadığın bir insanın resmini çekip, internette yayınlıyorsun? sevmezsin, eleştirirsin, kafana göre analizler de yaparsın ama bir insanın yüzünü ifşa edip "aaa şöyle giyinmişler" "şuna benziyorlar" nedir bu ya? nasıl bir hastalığın ürünü bu zihniyet anlayabilmiş değilim. uzun süredir bu var, birisi geliyor öpüşen türbanlıları koyuyor -ki insanlar sevdiği ile öpüşür- "bakın, öpüşüyorlar" diye, iki tane bu durumda habersiz insanının "özelini" herkese açık bir platformda ifşa ediyor. hangi hakla ya, hangi hakla?

    şu kesimin, ya da başka bir kesimin, neyse artık yaşam biçimlerini eleştirirsin, yazarsın ya da yazmazsın, ne sikim yaparsan yap ama birilerini bu şekilde ifşa etmek ciddi anlamda ahlaksızlık, buna artık ciddi tepkiler verilmesi gerekiyor, senelerdir aynı şey.

    bir tane şerefsiz gider, kısa şortlu kızı çeker, bir tanesi türbanlıyı, insanları saçma sapan şekilde ifşa etmekten vazgeçin artık.
  • ''kapandığını zanneden kadın'' temalı kamu spotu olabilecek hede. zira kapanmak hiç böyle bir şey değil. kur'an okusaydık biraz, allah'ın ayetleriyle böyle dalga geçmezdik. okumuyoruz. başı örttük ya tamam, olay kapandı. kur'an'da '' libas-ü't takva'' diye bir olgu var ki, okusan ağlarsın. utanırsın. başı yahut vücudu kapatmakla bitmiyor olay, allah'ın esas övdüğü kapanma '' libas-ü't takva'' dediği kapanma. keşke anlasaydık.
  • (bkz: ihlas motor)
  • (bkz: sana ne)

    he amk bana ne haklısın. umrumda değilsin zaten. elitistim ben evet, doğru bildin. elit olmamak buysa sapına kadar elitistim.

    bunun gibi şaklabanlıklar yap, akp'ye oy ver, ondan sonra yok bizi anlayın, yok elitistsiniz, yok halkı anlamıyorsunuz, yok bilmem ne.

    ortalıkta mantığa yatan bir şey olsa anlayacağız da kardeşim mantıksızlığı aklımız almıyor. bence siz de biraz anlamaya çalışsanız yol alacağız.
  • bazı şeyleri yarım yamalak, kulaktan duyma öğrenip uygulamaya çalışmanın örneği gibi duruyor. ama merak etmeyin! işin aslını açıklıyorum: güp güp güp güp (kalp atış sesleri)

    fotoğrafta, avını bütün haliyle yutmaya kalkmış, kafasını henüz yutamamış leoparı bi ben mi görüyorum lan.

    burada tartışılması gereken nokta ise; normalde avı parçalayan, çiğneyerek yutan leoparın nasıl bir açlıkla benim türbanlı bacımı yemeye kalkmış olmasıdır. acilen bilimadamlarımız tarafından leoparlardaki bu davranış ve beslenme bozukluğunun nedeni araştırılmalıdır.

    edit1: leoparın ağzı, burnu, gözü türbanın altında olduğu için görünmüyor.
    edit2: evet. gördüğünüz gibi kadın kaçarken işini zorlaştıran topuklu ayakkabılarını çıkarıp atmış, bu leopar almış onları ayağına giymiş bi de.
  • bu kombinimle söğütlüçeşme otobüs durağında bekleyip, durağa yanaşan egzozu patlak bir şahine binerek şehir turu yapacağım. devamında aksarayda bir pavyona gidip sokak şarkıcılarından angaranın bağlarını isteyip iki göbek atabilirim. bu yüzden kısa topuklu giydim.
    (bkz: bu tarz benim)
hesabın var mı? giriş yap