• bir netflix filmi.
  • basrollerrinde kristen bell ve kelsey grammerin oynadigi , konusu baba kiz iliskisi üzerine kurulu netflix filmi.
    dügün günü terkedilen kizimizin uzun yillardir görmedigi babasiyla daha önce planlanmis balayi tatiline (royal caribbean cruise) ciktiginda basina gelenleri anlatiyor.

    biraz royal caribbean cruises reklami icerse de bos zamanda izlenebilir.
  • netflix’ teki puanlamasına kandığım film.
    netflix 5 puan, benden birlik işler. o da gidişata puanımdır.
  • izlemeyin. beş para etmez. konusuz, aksiyonsuz son derece siktirboktan bir film.
  • uzun yıllardır araları açık olan işkolik bir kız ve yıllar sonra kızın düğün gününde çıka gelen babasının karayiplerdeki bir cruise gemisinde yaraları sarmasını anlatan dram-komedi türünde netflix filmi. kristen bell ve kelsey grammer başrollerde. seth rogen eş durumu (lauren miller rogen) kontenjanından bir kaç dakika arzı endam ediyor. aman aman bir olayı yok. bilimum netflix klişesini de bünyesinde barındırıyor film. vaktiniz çoksa ya da izleyecek bir şey bulamadıysanız bir şans verilebilir.

    edit: bazı film izleme sitelerinde filmin türkçesinden "babamdan hoşlandım" falan diye bahsetmişler ki aman diyeyim. filmin kendisinden daha çok güldürdü.*

    https://www.rosencruz.com/…019/06/like-father-2018/
  • bu tarz aile ilişkilerine dair filmleri sevenler için güzel bir film. kızını 5 yaşında iken terk etmiş bir babanın 27 sene sonra dönüp onun gönlünü kazanma çabası, izlerken sıkılmıyorsunuz. tâbi fazla bir şey beklemeyin, hatta babaya biraz daha yuklenilse , çaba sarfetme konusu daha sık ve iyi işlense daha da güzel olurdu.
  • gayet güzel babişkolu kızçeli filmlerden:):):) kristen bell iyi oynamış, babasına baktığı bir sahne var hatta.. bi ara bu kadını da mı babası terk etti acaba dedim, öyle geçirdi… izleyiniz..
hesabın var mı? giriş yap