• atamaları ve göreve getirmelerinde uyguladığı eşsiz politikalarıyla sık sık gündeme gelen kemal kılıçdaroğlu mahlasıdır.

    dedemin liyakat eleştirisi güreşçiye falan kızıyor, bankaya yönetici olmuş diye.

    tüm altılı masaya liyakat ayarı verirken

    tabii burada açıklamamız gereken başka bir durum da mevcut. bu liyakatçi demans hastası, üniversite diplomasının posta pulu gibi dağıtıldığı memlekette üniversite dahi bitirememiş eren erdem gibi vasıfsız bir adamı chp'ye genel başkan yardımcısı yapması. bir de milletvekili, meclise falan girmiş, ömür boyu maaş alıyor vergilerimizle... ulan herif kpss'ye girse kazanmayı bir kenera bırak, diplomasızlıktan doğru düzgün tercih yapamaz, milyarlık chp'ye de genel başkan yardımcısı yapılmış. bazen azılı erdoğan muhalifi olsa bile erdoğan hakederek kazanmış diyesi geliyor insanın. ya chp kazansaydı arkadaşlar? erdoğan batırsa da devleti yönetiyor bir şekilde, bunlar devlet falan da yönetemez. bu demans hastası zaten devlet yönetsin diye icat edilmiş bir kişi değil. yegane görevi muhalifleri erdoğan'ı devirmesin diye oyalamaktı onu da 15 yıla yakın süredir çok iyi yaptı.

    edit: burada bir tarafımızı yırttık sadullah ergin'i, yüksel taşkın'ı falan vekil seçmeyin diye. fetö dönemlerinin adamları chp listesinden meclise girdi, acaba milletvekili listelerinde chp'ye oy veren insanlar pişman mıdır? ne ala liyakat be!
  • t: liyakatiyla nam salmis bir insan. dede korkut rahmetli oldugundan adini kendi koymus.

    bazen cehapli/kilisdarci ortamlarda "o kadar konusup bi kere liyahat dememissiniz lise terkler" diyerek hatirlatiyorum ben de.

    samatya stayla liyahaat liyahaat diye de eglenebiliriz.
hesabın var mı? giriş yap