• 3-4 ay süren razer kanserine yenilip kendisine geçiş yaptığım fare. önceki farem razer naga chroma gibi ele avuca sığan hatta ondan daha küçük boyutlarda ve incelikte olan, eli yormayacak kadar hafif, tasarımı çekici, varsayılanda farenin bünyesinde kaydırma butonu altındaki buton sayesinde birkaç dpı arasında geçiş yaparak fareyi yazılımsız da kullanabileceğiniz, fareyi bağladığınız bilgisayara yazılım kurduğunuzda ise ister çeşitli profiller yaratıp farklı uygulamalar için farklı dpı değerleri belirleyebileceğiniz bir mekanizma söz konusu.

    faredeki sıkıntılar ise kablonun aşırı uzun olması dolayısıyla fareyi yer yer sola sağa savurması, oyun oynarken ise nedense sol tıkların pek güçlü hissedilememesi ve elde bir tuhaf durması. burada söylediğim şey farenin şekli değil. fare eline sıkı sıkı oturmuyor ve nispeten küçük , ensiz eli olan biri olan ben bile fare elimden kayıp gidecek gibi hissediyorum.

    yine de razer'ın synapse uygulamasının yarattığı sensör saçmalamaları, uygulamalarını aşırı ağırlaştırması, kalibrasyonın olmadık anda yitip gitmesiyle razer destek'le bir yığın yazışma bile yapmasına karşın baş edememiş biri olarak razer markasının farelerini asla tavsiye etmiyorum. bu bağlamda yaklaşık 2 haftadır kullandığım logitech g302 daedalus prime hem uygun tutarıyla hem de oyuncuların
    gereksinimlerini her yönden karşılayacak özellikleriyle herkes için tercih sebebi olabilir.
hesabın var mı? giriş yap