• istanbul etiler küçükarmutlu'da hizmet veren gurme restaurant

    birbirinden güzel şarapların eşlik ettiği iddialı yemekler sunuluyor.

    şef burak zafer sırmaçekici ismini duymadıysanız hafızanızın bir yerine not edin. işini biliyor bu çocuk.

    mekan, mekan sahipleri ve ürünler hakkında şöyle güzel bir yazı var.
  • şef restoranı tanımının tam karşılığı. şef burak bey yemek seçimi ve lezzet konusunda istanbulda az bulunur kişilerden. yaptığı yemekleri füzyon olarak tanımlamak mümkün değil ancak, oldukça yenilikçi ve yaratıcı yemekler bulmakta ve servis etmekte üstüne yok. yaklaşık olarak 100- 150 tl arası kişibaşı bir hesap karşılığında gerçek bir lezzet şelalesi yaşıyorsunuz. başlangıçlar içinde bulunan ördek ciğer pate yemeden çıkmayınız.
  • zenginim, bu lokantanın fiyat performans yüzdesi oldukça düşük diyebilirim.
  • her gittiğimde menüde farklılıklar buluyorum. lezzet on numara. geçende vanilyalı küçük domates turşusu yedim. vanilya ne alaka derken gerçekten yakışmış.
    istanbul'daki şef restoranlar içinde sıyrılan bir yer sanırım artık. fiyatlar ne çok ucuz ne de çok pahalı. iyi yemek severler bayılır buraya.
  • gayet şık bir mekan; garsonlar, müşteriler... loş ışık, bacaklara örtmelik kumaş servisler falan... sadece salaş yerler tercih ediyorsanız bilemem, ben şahsen salaş bir yan da buldum burada ve sevdim.

    yemekler de çok lüks bir restorant lezzetinde ama daha uygun fiyatlısı. ilginç seçenekler bol: mesela lavantalı dondurma yapmışlar; hayatımda yediğim en muhteşem dondurmaydı. bekle beni lavantalı, bebeğim, yine geleceğim...
hesabın var mı? giriş yap