• herkesin ayrı bir yapmacık olduğu ödül töreni.
  • sadece, sunucusu mete horozoğlu olacağı için izleyeceğim hede.
  • jessica alba'nın zerafetinin bizimkilere çok fazla geldiği aktivite. hollywood starı olunca böyle fark atıyorsun işte. arkadaş, kıyafet veya moda olayını hiç sevmem hatta nefret ederim ama ben bile kassam daha güzel giyinirim. o ne öyle?! bir sarı hediye paketi bir de cart pembe giyinmiş facia ablalar var ki bunlar ilk gördüklerim. sibel can'a ise hiç girmeyelim. umreye gidecekken yanlışlıkla ödül törenine gelmiş sanki. (bkz: kırmızı halı) ayrıca herkes birbirinden yapmacık, yalancı (sunucular dahil).

    edit: yazmayı unutmuşum. jessica alba ile röportaj yapan hatunun soruları bildiğin kağıttan okuması nasıl bir şeydir yahu? deniz akkaya filan yapsaydı röportajı keşke. malum edward norton ile konuşmuşluğu var ve hatta iyiydi de. özgüveni yerlerde olan ben bile üniversite 3. sınıfta ingilizce sunum yaparken kağıttan okusam hoca ağzıma tükürüyordu misal bu vesile ile çözdüm olayı. arada bakarsın tabi ki elindeki kağıda da bu hatun kamera karşısında okudu resmen. otur sıfır.
  • oturup sinsi sinsi mehmet ali erbil birine ödül verse de sahnede nefise karatayla karşılaşsalar diye beklediğim ödül töreni.

    az önce salona girerken mehmet ali erbil ile röportaj yaptılar. nefise karatay'ı da sunucu görünce dıdıdıdımm.

    muhtemelen bu eski aşkı kendileri de unutmuşlardır ama ben unutmam. bu karşılaşma gerçekleşirse ikisinin de gözlerine dikkatlice bakıp çeşitli manalar arayacağım.

    -malum karşılaşma sonrası edit: küçük ağa sıçmıklığı sonrası programın başına nöbetçi bırakıp başka odaya geçtiğimden el sıkışmaları kısmını kaçırdım.

    koştur koştur yetiştiğim kısmında ikisi de pek mütevazi ve efendiydi (ne olacaktıysa). aferin. yalnız belirtmeden geçemeyeceğim, ödül verme işlemi bitince ayrılırken mehmet ali sadece mete horozoğlu'nun elini sıktı, nefise karatay'ın arkasından geçti. içim pis.

    -duygulanma editi: 90ların olayı olduğundan bunların aşkları bile güzel bir anı :/
  • serenay sarıkayanın en iyi kadın oyuncu ödülünü aldığını yarışma.

    not: ediz hun iyi yürüdü serenay'a :)
  • hahahahah bu ne olm şaka mı bu ? şu an bildiğiniz şaka gibi bir tören gerçekleşmekte.
  • sunucu olmamış. bi' olmamışlık ile başlayan, yürüyen. bitse, gitsek diye hareket ediyorlar.
  • canlı yayınlandığından patlamaya hazır bombalar çıkabilir.bakalım hangi gaflar gündem yaratacak.çok heyecanlıyım.
    ilk bomba geldi.zorlama bir gaf ama idareli kullanın.
    ediz hun serenay'a bakarak
    e.h: çok güzelsiniz çok heyecanlandım. sizin yanınızda duygularımı kontrol etmek zorundayım.
  • hayatimda gordugum en kotu, en bereciksiz, en kalitesiz, en basiretsiz odul toreni, program, etkinlik.

    bu kadat amatorluk bu kadar kalitesizlik olamaz.

    yani neresinden tutsam elimde kaldi, hele serenay sarikaya'nin en iyi kadin oyuncu odulunu almasi ultra bomba oldu. izleyeni sinir krizlerine sokar, bence uzak durun.
  • serenay sarıkaya'nın en iyi kadın oyucu ödülünü alması sonucu, facebook durum güncellememe 'tuhaf hissediyor' duygu durumunu eklememe sebep olmuş ödül töreni.
hesabın var mı? giriş yap