• "anne ve bebek" ürünleri temalı site. anne ve bebek ürünleri haricinde dermokozmetik, kozmetik ürünler de var. bildiğiniz online eczane tadında bir site yani.
    sabah 6da verdiğim siparişim öğlen 12de kargoya verilmişti. ürünler sorunsuz ve iyi paketlenmiş bir şekilde elime ulaştı. ben deneyip memnun kaldım, fiyatlar da uygun. link ver biz de bi göz atalım diyenler için:

    www.mamacim.com

    dipnot: reklamcı değilim. reklam yapmam için de sebep yok zaten, babamın sitesi değil neticede. memnun kalınan bir alışveriş için entry girmek ne zamandan beri reklamcılık oldu?
  • mamalarına bakmadan güne başlayamadığım müthiş site.
  • mamalarına doyum olmayan her akşam ziyaret ettiğim etnisite
  • fiyatları oldukça uygun bir site. ben bir kaç kez alışveriş yaptım, özellikle bioderma ürünleri için arkadaşlarıma da tavsiye ettiğim bir site. en sevdiğim yanı da tester göndermesi.

    son alışverişimde 2 krem, 1 saç maskesi tester'ı bir de kocaman spreyli termal su göndermişler. tester olayı müşteri memnuniyetinde önemli evet!
  • bugün buradan piyasa fiyatının yarısına bir güneş kremi sipariş ettim. 15 dakika sonra da kargoya verdik diye mesaj geldi. skt'si yaklaşmış ürün gelir diye korkuyorum ama göreceğiz. gelince editlerim.

    edit: düşündüğüm gibi son kullanma tarihine 4 ay kalmış bir ürün geldi. 30 ml olduğu için bitiririm diye geri yollamıyorum. ama yine de 4 ay gibi kısa bir ömrü kalmış ürünü bu bilgiyi vermeden satmaları hoş değil. bir daha tercih etmem sanıyorum.
  • site de yazan fiyatlara sepette de ekleme (kdv +kargo) yapıyorlar. neredeyse eczane ile aynı fiyata geliyor ürün. eczaneden al kullan bu siteden alacağına boşu boşuna kargo stresine girmeye gerek yok .

    edit : aldığım güneş kremi sanırım bozulmuş , eczanelerde baktıgım gibi değil. iyi ki küçük boyunu almışımda hemen bitecek. kesinlikle kullanmamanız gereken bir site. çok pişmanım .
  • kendini bozan sitedir. ikidir kargoya vermeleri uzun sürüyor. ne yazık ki alternatif aramak zorundayım.

    edit: 2 sefer daha sipariş verdim, kargo oldukça hızlıydı. son kullanma tarihleri de oldukça uzaktı. alışverişe devam, fiyatları çok uygun.
  • birkaç senedir dermokozmetik ürünlerimi buradan alıyorum. ürünler eczane fiyatlarına göre bence uygun , ama yine de diğer sitelere bakmakta da fayda var. 1,18'lik kargo fiyatıyla da cezbediyor.
hesabın var mı? giriş yap