• servis almak icin call centerlarini aradiginizda telefonda 20 dakka veya daha fazla beklemeniz gereken hosting firmasi.
  • hızlı ve destek merkeziyle dikkat çeken bir hosting firması. 7/24 telefon ile destek veriyorlar. mail cevaplama hızları idare eder. fakat bakım, onarım ve diğer kapanmalar için kesinlikle önceden haber vermemekteler. ayrıca bu gibi durumlarda çağrı merkezlerini down duruma getiriyorlar.

    (bkz: 44,5'tan geçer.)
  • "com.tr" uzantılı domainleri satın aldıktan 1 ay sonra aktifleştirebilen; yardım-destek ünitesi sadece "maalesef, üzgünüz, yapamıyoruz" gibi olumsuzluklar saçan bir site(!) evet sadece bir site.

    bana domain hizmetimin bittiğini, bittikten 25 gün sonra maille bildiren sitedir ayrıca. aşağıda, 01.11.2009 tarihi itibari ile gelen mail bulunmatadır:

    ...
    sayın ...,

    bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    aşağıdaki hizmetlerinizin kullanım süreleri "06.10.2009" tarihinde dolmaktadır. yararlandığınız hizmetlerin devamını sağlamak için yenileme yapmanız gerekmektedir. yenileme işlemini "..." adlı kullanıcı adınızla markum.net'teki hesabınıza giriş yaparak gerçekleştirebilirsiniz. üye girişi yaptıktan sonra "sepetim" linkini tıklayıp siparişi tamamlayabilirsiniz.

    yenilemesi gerçekleştirilmeyen hesaplar 7 gün içinde kapatılır. yenileme işlemleri ile ilgili her türlü bilgi için ekibimizi arayabilir veya e-mail gönderebilirsiniz. size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız.

    yenileme tarihi: 06.10.2009
    ödenecek tutar: kdv dahil 44,4977$'dır.
    ...

    allah'tan domaini son anda taşımıştım da kurtardım bunların elinden. yoksa hatırlatmalarını beklesek, güvensek domain elden gidecekti.

    ha bir de ek olarak, yurtdışından havale haricinde hiç bir ödeme almıyorlar. ulan hadi beceremedin madem kredi kartı olayını bari paypal al, google checkout al. yok illa banka havalesi olacakmış. havale masrafının domainden daha pahalıya geldiğini anlatamadım bu adamlara.
  • destek bölümü ciddi anlamda ilgili firmadır. gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. yapmış olduğum kod hataları, sql ile ilgili sorunlarımı her şekilde cevaplamış ve kendileri düzeltmişlerdir. login problemi yaşadığım kodların syntax hatası olduğunu söyleyip kendileri tekrardan yazıp düzelttiler.

    bu anlamda tüm alışverişlerimi tamamen güvenerek yaptığım firmadır.
  • bir derdiniz olduğunda hala daha atadan kalma "ticket" denilen sistemi kullanan, ve bunu müşterilerine ısrarla kullandırmaya çalışıp, açtığınız ticket'e 1 hafta sonra falan cevap veren şey.

    ayrıca siteye kayıt olursanız durmadan spam gibi haftalık bülten gönderen, ama bu haftalık bülteni haftanın her günü gönderen, mail listesinden çıkmak için yine "ticket" açtırıp, deli edercesine cevap vermeyen firmadır.
  • spamcı şirkettir. mail listesinden çıkmanız da mümkün değildir. gg olmasa ağız dolusu küfür ederdim kendilerine. 3 vakte kadar da mekanlarını basmazsam...
  • veremediği destekle sizi yoldar bırakabilecek hosting firmasıdır.
  • spamcı şirket. onlara sesleniyorum:

    n'olur attığınız maillere mail listesinden çıkma linki verin, n'olur!
  • bunlardan asla ne hosting, ne de domain hizmeti alın dedirten firmadır. diyelim ki aldınız ve iptal edemiyorsunuz, para iadesi de yapmıyor, sitenizin başını yakmak istemiyorsanız o paranın üzerine soğuk su için ve bu maceraya hiç dalmayın. dalarsanız pişman olursunuz.
  • türk hosting firmaları arasında kesinlikle, altını çiziyorum kesinlikle en iyi web sitesine ve kontrol paneline sahip firma.

    nasıl da işlemişler bootstrap ile tatlı tatlı. ah bi de responsive olsaydı, neyse o da seneye artık.
hesabın var mı? giriş yap