• erkek düşmanı, kadın üstünlüğünü isteyen, lezbiyen ve islamafobisi olan yazar.
    ben vegan olmasını da bekliyorum.
    birçok erkek tarafından reddedilmesi bu gibi nefret durumlarına neden olabilir.
  • feminist. eğer lezbiyense kendisi gibi bir kezbanla, eğer heteroysa bir meriçle kendisine iyi ilişkiler dilerim.*
  • (bkz: göte göt demek)
    aferin kız (kalp)
  • cinsiyet meselelerinde bu tarz atarlı giderli kadınlardan ekşi sözlükte çok daha fazla olması lazımdı. provokatif olmak için yazanından değil de, net yazdığı için provokatif olanından. yeni yeni ortaya çıkıyorlar, çoğalırlar inş. aynen böyle siklemeden yürü reyiz.
  • insanların sağlık problemleriyle dalga geçip onlara zavallı diyen bir mahlukat.erkek olsaydı vajinismus olan kadınlarla dalga geçerdi.ilerleyen zamanlarda kanserli insanlar için bile aşağılayıcı ifadeler kullanabilecek potansiyele sahip.
  • komik bir şey keşfettim. burada nick altıma zirlayan erkeklerin hepsi türk kızına bok atan başlıklarda yok şöyle oruspular bilmem ne yazmışlar.

    durun!!!!! komik kısmı bu değil. ekşi itiraf veya düşün ki o bunu okuyor gibi başlıklarda da " tülay noluuuur geriii dööön" temalı entryler girmişler hep. demem o ki kuyruk acinizi benden çıkarmayın :)
  • yürü be aslan parçası dediğim, sözlükteki emasküle yazarların tepkisini çeken bir yazardır. fakat bazı görüşlerine katılmıyorum, zira kimin götüne kimin bakacağına kimse karışmamalı. tabii ki bazı şartlar altında: mesela öküzün trene baktığı gibi bakmamak gerek, işbu göt aradaki yaş farkından bağımsız olarak göz ucu ile süzülüp ardından, göt sahibi/sahibesini rahatsız etmemek koşulu ile takdir edilebilir. tabii ki götün sahibi/sahibesi belli bir yaşın altında ise, mesela yaşı tek haneli ise(not edilmeli ki bu her çift haneli yaşa sahip göt için de geçerli değildir), götün cinsel olarak yorumlanmaması hem toplumun hem de kişinin ahlâki sağlığı açısından büyük önem taşımaktadır.
hesabın var mı? giriş yap