• yıllar önce, henüz daha uzman doktorken, teyzemin rahim kanseri ameliyatını yapan arkadaşım. daha o zamandan güvenmiştim kendisine. jinekolojik onkolog oldu, doçent oldu, en sonunda da profesör oldu. azminin ve çalışkanlığının karşılığını aldı. *
  • çapa tıp fakültesi'ni bitirdikten sonra bir süre plastik cerrahi üzerine çalışmış, ancak plastik cerrahi pek sarmayınca tekrardan tus denen işkence yöntemine katlanarak bu sınavda elde ettiği derece ile jinekoloji alanına yöneltmiştir kendisini. ardından usa'da onkoloji eğitimleri alayım, onu da öğreneyim bunu da kurcalayayım derken müthiş bir bilim adamı oluvermiş, robotik cerrahiden laparoskopik endoskopi'ye *televizyon programlarından global kongrelere uzanan bir hikaye yazıvermiştir.

    hayatımda tanıdığım mükemmel insanlar listesinin ilk 5 sırası kendisine aittir.
    sağ eli hakkında 500 sayfalık bir roman yazılır, sonuna da "solaktı" yazılır.*
  • kendisiyle yapılmış bir soru-cevap röportajı da mevcut olan tıp dünyasının yıldızı:

    https://m.youtube.com/watch?v=ytbhckpn61i
  • instagram sayfası:

    prof. dr. murat naki

    herkesin anlayabilmesi için tane tane anlatıyor her şeyi. ben anlıyor muyum, hayır. ama laparoskopik endoskopi demeyi çok seviyorum; ortamlarda da havanız oluyor söyleyince.

    inceleyin, öğrenin, tavsiye edin, iyileşin, güzelleşin.
  • kim görse o nasıl alınacak ordan diye paniklediği, herkesin yeri çok kötü vs dediği ve renginin attığı kornual bölgede ektopik gebeligi kendi deyimiyle “damla kanatmadan” laparoskopik olarak alarak beni haftalarca uğraşmalı çok zor bir sürecin sonunda kurtarmış doktorumdur.
    başarılı ve başarısının farkında ama mütevazi , gerçekçi, çok cool birisi :)
    hayvanları ve dünyayı da seviyor daha ne olsun :)
  • bizim doktorlarimiz bile ilginc. adamin hayati ınstagramda. büyük bir ihtimalle ınstagramdan canli yayinla amaliyat yapiyor.
  • kendisiyle 2019' da benim için zor bir dönemde tanıştım. diğer doktorların çok daha vahim bir tablo çizdiği bir durumdan beni inanılmaz bilgisi ve maharetiyle kurtardı. kendisine müteşekkirim.
hesabın var mı? giriş yap