• tika'nın senede harcadığı 8 milyar doların nereye harcandığının hiçbir kaydı olmamasından. kalkınma yatırımıymış, *. yatırım olsa kaydı olur, aha buraya bu kadar harcadık denir. ama cebe atılan para için denmez. ışid'e aktarılan para için denmez.
  • bir yerde tika’dan izin alinmadan yurtdisi yatirim yapamaz turk yatirimcilar diye okumustum.

    feto orgutu de olabilir zira hersey kendilerinden geciyordu bir donem, ama sanki devletin istihbarat organizasyonu olmasi daha olasi, o kadar harcanan para nasil aciklanabilir ki baska?
  • (bkz: afad) , (bkz: türk kızılayı) ve diğer stk görünümündeki herşey
    (bkz: akp bir siyasi parti değil mafyadır)
  • her vatandaş tarafından irdelenmesi gereken doğru bir soru. tika türkiye'nin yurtdışındaki görünen yüzü. yaptıklarını burada teker saymaya kalksak 1 gün geçer. bu kurumun bütçesini falan tartışmaya açmak açıkçası hiç bir türk vatandaşına fayda vermez. peki kime verir? niye tartışmaya açıldı? tekrar tekrar sorulması gereken bir soru. niye?
  • sözlük tikacılarının yanıtını aradığı soru.
    tika mika derken 8 milyar tıkamışlar hala tantana ediyorlar.

    napolyon ne demiş, para sesi su sesi tika sesi.

    hem siz ne ara fetöden yakayı sıyırdınız lan?
    fetö ile metres hayatı yaşayanlar, ne istemişse verenler hatta kızlarını bile verip terörist damat alanlar bir anda maklube free oldu yahu.
  • daha savunduğu şeyin ne kadar yatırım yaptığını bilmeyen bir cahil daha. oğlum 8 milyar dolar tüm türkiyenin yaptığı yardım. tika 220 milyon civarı. az okuyun aq adamlar size cahil diyince kızıyorsunuz.
  • a*****n a*****n olabilir mi sevgili troll kardeş ? benim paramı çar çur edecekler ben de susup oturacağım öyle mi troll kardeş ? daha nelerinizle uğraşacak. bekleyin.
  • yurtdışında oldukça harika faaliyetleri olan, ve dahi adını bile daha önce duymadığım ülkelerde aktiviteleri olan harika kurumdur.

    kurumun daha ne yaptığını ne ettiğini ve ülkemizi yurtdıuşında nasıl harika temsil ettiğini ve faaliyeti olan ülkelerde türk'üm dediğinizde nasıl hürmet görüldüğünü bilmeyen embesil beyinsiz sürüsü yorum yapmasın bir zahmet.
  • tika harcamalarının sorgulanmasından birileri aşırı rahatsız ise akşener doğru yolda demektir.
  • yurt dışındaki bütün kurumlarına tika çöküyor diyerek akp hükûmetinin birilerine çöktüğünü itiraf eden bir gavat beyanıdır.

    önce bu lafını düzelteyim sayın çomar kotan bey, türk devleti kimseye çökmez. fetö denen kansız şerefsiz it sürüsünün türk milletinin duygularıyla oynayarak ve taptığınız akp hükûmetinin iş birliğiyle memleketten çaldığı paraları geri alır. böyle çöktük, üttük, soktuk, çıkardık gibi laflarla devlet yönetilmez. ancak sizin gibi çomarlar güdülür.

    şimdi evladım bak, tika'nın kuruluş amacı ve hâlâ sitesinde yazdığı üzere sscb'den ayrılmış türk cumhuriyetlerini desteklemek. bunu osmanlı coğrafyası ayağında yine osmanlı'nın yaptığı bir hatayla sürekli balkanlarda harcıyorlar. kadın da diyor ki, tika tikalık yapsın, oralar için ayrı kurum kuralım ki kimse götürmesin kimse bu parayı ne yaptığını açıklayamamazlık etmesin.

    bu adında kotan koktan said maid olan tipler zaten ekseriyetle göt oluyor olmayanlar alınmasın.
hesabın var mı? giriş yap