• o anlar
    yazılı haberler

    mersin’de bir apartmanın 8. katında çıkan yangında balkon korkuluklarına çıkan kadının dayanamayıp herkesin gözü önünde metrelerce aşağı düşüp hayatını kaybettiği andır.

    edit: görüntüler gerçekten rahatsız edici ama oradaki ekiplerin ekipman yetersizliği, hele o merdivenin kısa kalması falan komik bir durum.
  • rahatsız edici görüntüleri youtube a şikayet ettim, keza kısa sürede kaldırılacaktır, aynı şekilde verdiğin linki de kaldırmalısın...

    edit!!! ya sikerim sizin atacağınız mesajı ! 100 tane mesaj geldi lan ! yeter lan ! göt laleri ! ben burada sizin küfür edip tatmin olacağınız adamlardan değilim !!!
    küfürün sonuna numaranızı ekleyin de öyle konuşalım bay sikiciler !!!!!
  • clickbait gibi başlık açmışın be .... insan şuna 'yangından kaçmak için' der .... intihar etmeye çalıştı sandım
    üstümdeki yazara istinaden edit:
    (#103509222) senin gibi insanlar yüzünden oluyor bunlar. yazık çok yazık. herkes gerçek hayatı görmeli. görmeli ki insanımız bilinçlensin. bazı görüntüler rahatsız edici olabilir ama ileride hayat kurtarır.
    emine bulut olayındaki gibi. görüntü rahatsız edici miydi? kesinlikle .... peki emine buluttan sonra 2 hafta filan sonra bir kadın daha bıçaklanarak öldürülmüştü adını hatırlamıyorum ama kimse onu konuşmadı. kadın öldüğü ile kaldı.
    emine bulutun o görüntüleri çekilerek ülke çapında kadına şiddet'in önlenmesi adına bir konuşma başladı akım başladı. şimdi benzer şeyler de bu yangın görüntüsünden sonra başlayabilir mesela nasıl davranmamız gerektiği üzerine.
    ama yok başlamayacak çünkü insanlar sadece haber sitesinde 'balkondan atladı' diye okuyup geçecek ve zerre önem vermeyecek. ama o anki görüntüyü görmek bir kişi üzerine çok daha büyük bir etki bırakıyor
  • keşke gerekli ekipmanı getirselermiş. getirdilerse yerleştirselermiş.
  • bir battaniye de mi açamamışlar? belki kurtulurdu.
  • maalesef hayatını kaybeden kadındır.. insan hayatına verdiğimiz değer işte bu !
  • başlık anlamsız ve çok saçma. bu videoda bir can pazarı var ve sizin gibi insanlar bu durumu bile lehine çevirmeye çalışıyor.
  • allah kimseye o durumu yasatmasin, cok fena görüntü.
  • o kadar yüksek binaya izin verip, yangın çıkınca müdahale edemeyen belediyenin ağır suçlu olduğu olay. böyle durumlarda sorumlular hakkında dava açılmalı. hayvan gibi vergi almayı biliyorsunuz ama.
  • ihmaller silsilesi sinir bozucu. yerde en ufak bir önlem alınmamış gibi. şaka gibi düşmesi beklenen kişiyi merdivenle tutmayı planlıyorlar.

    belli ki alt katlara ulaşım bir şekilde mümkün. alt katın camı kırılıp en azından oradan ulaşmayı da denememişler dahi.

    nereden bakılsa elde kalan bir hikaye. yiten bir can. ne denilebilir ki...
hesabın var mı? giriş yap