• bir futbolcuya yakışmayan iğrençlik. resmen kıçını parmaklıyor. bu işin takımı yok. herif parmağını sokuyor resmen.

    iyi ki beşiktaşlıyım. bizde nouma gibi gol makinesi çirkin bir hareket yaptı. bir sonraki sezon şampiyonluğa mal olmasına rağmen kapının önüne koyduk. çünkü sporcunun zeki çevik ve ahlaklısı makbuldür.

    rezalet
  • galatasaray'a yakışan harekettir. donk seks partisi düzenledi, taylan lgbtye destek çıktı. bunlar hep var bu takımda.
  • yoklama çekmiştir.
  • galatasaraylılar olarak ne yapacağımızı bilemediğimiz çoooook çirkin hareket. divan kurulu olağanüstü toplandı, lige havlu atılacak mı diye tartışılıyor. fenerbahçe'nin şampiyonluğu hayırlı olsun, biz de seneye artık.

    edit: fenerli dostlarım neden bu kadar alındı anlamadım. evet başlığı açan bjk'li ama rekabetimiz fenerbahçe ile. tabii ki fenere gidecek lafım. beşiktaşlılar da onlara niye laf atmadım diye kızıyor. beşiktaş iyi olsun. yahu eve gidecez..
  • bu haberi yapanlar hiç pandik atmamış, hiç pandik yememiş gibi
  • asjdhksahdkhsd gassaray'da neler oluyor yahu.

    edit: bu gssaraylilar niye boyle yahu?

    olm bazi durumlarda kotu, yanlis, olmamali falan diyin ... hacim sirf gassaraylisiniz diye herseyi savunmaniza gerek yok.

    adam arkadasinin gotunu parmaklamis, eksici diyor ki " hehe ne guzel kolej havasi"

    siz nasil kolejlere gittiniz amina koyim?

    ayni seyi melo takim arkadasinin agzini burnunu kirdiginda da yaptiniz.

    abicim yanlisa yanlis diyin incileriniz dokulmez korkmayin.

    edit 2 : ahagsgajkjljkh tamam arkadaslar ozur dilerim bu hareket cok normalmis, bir cok galatasarayli yazar ne var bunda biz arkadas ortaminda birbirimizi parmakliyoruz saka olarak normal seyler bunlar diye mesaj atti. pardon benim hatam, yok sayabilirsiniz bu entryi :).
  • rezalettir.
    acilen fenerbahçe'ye bir yıldız daha eklenmeli.
  • ekşide takılırken bu başlığa denk gelip videoyu izleyen ali koç, mertense tv önünde tartışmak istediğini söylemiş. mertens kabul etmeyince bizim koç durur mu hemen 5 yıldızı 6 yıldıza çıkarmış.
  • hiç bir özel maharet gerektirmeyen sıradan bir spor dalında sıradan ve aşırı abartılıp şişirilmiş gereksiz adamlara kişi başına 3-5-10 trilyon gibi maaş verirsen böyle olur. bu heriflere trilyonlar verirsen azar kudururlar tabi. ferrariler altlarında en güzel villalarda krallar gibi yaşıyorlar. yaptıkları hiç bir iş yok. yaptıkları her gün 2 saat top oynayıp gülüp eğlenmek haftada bir de maç yapıp yine zevk yapmak. bu keyfi bu zevki yapabilsinler diye de geri zekalı kulüpler bunlara çılgın paralar veriyorlar ha tabi onlar da satarız kar ederiz diye veriyorlar çünkü alacak salaklar da var illaki. ettikleri kardan da yollarını buluyorlar demek ki. rakamlar ve aslında rayiç demek lazım ona o kadar yüksek veuçuk tutulmuş ki başkaları da yolunu bulup az çok pastadan pay alabilsin. bu topçuların insanlığa halka bir gram faydası olan bir faaliyetleri yok yaptıkları sporun sadece kendilerine ve kısmen de içinde bulundukları camiaya maddi faydası var. fakat ne var ki zavallı taraftar denen kitle de bunları destekleyip arkalarından gidip sırtlarını sıvazlıyor. aslında taraftar desteği sayesinde bu uçuk rakamları alıyorlar. ha bir de bunların başarısızlık durumları var. bu da hiç dert ve sorun değil. ben çok iyi futbolcuyum iddiasıyla bu kulüplere gelip aylık onlarca trilyon paralara imza atıp zenginliğine zenginlik katılan bu elemanlara maçlarda başarısız olmaları halinde hiç bir şey olmuyor hiç bir tepki gösterilmiyor paralarını da yine tıkır tıkır alıyorlar. bunların yerine günah keçisi başlarındaki hoca kovuluyor. hayata bakın ya. böyle bir sistem kuran futbol alemi. taraftarı da ilgi göstereni de bir takım tutma saçmalığı bünyesinde uyutuyor, ulusal maçlar ve avrupa takımlarıyla yapılan maçlarda da yine ülke puanı masalları vatan millet edebiyatı ve gazıyla futbol hastalarını dolduruşa getirip kendilerine menfaat sağlıyorlar. ve gelsin paralar. futbolcunun çirkin hareketin tanımı; aslında hakettiğinin binlerce katı fazladan parayı hiç bir iş yapmadan almanın verdiği zevk ve şımarıklık belirtileri.
hesabın var mı? giriş yap