• 2017 yılında çıkacak olan yeni metal gear (!) oyunu.

    co-op olacakmış, ground zeroes olayları üzerine hayatta kalan msf askerleri wormhole aracılığıyla paralel bir evrene kayacaklarmış, orada zombilerle savaşacaklarmış... yatacak yeriniz yok ulan, şu rezilliğe bak !

    resident gear solid, inek gibi sağın güzelim seriyi...

    ign haberi
  • trailer'ını izledim. konami'dekilerin kojima olmadan mgs ile ne yapacaklarını bilemedikleri o kadar belli ki, ancak o kadar olur... serinin ve isminin içine çok fena sıçacaklar gibi bir his var içimde... belki de 20 senelik seri resident evil'dan bile beter olacak. mgs hayranları kendilerini konami binasının önünde ateşe verip yaksalar, sonuna kadar haklılar.
  • hideo kojimanın yokluğunun kokusunu trailerdan bile almaya sebep olacak bir video yayınlamışlar. konami'nin böyle durumlara düşmesi resmen eski arkadaşımı kötü biri durumda görmek kadar üzüyor beni. baya baya umbrella corps havası seziliyor. snake severler baya üzülmüş olmalı.
  • (bkz: mgs) metal gear solid'dir, survive değil.

    milenyumun başlarında, aralıksız 36 saat metal gear solid oynarken, eziyete dayanamayan lg flatron crt ekranım yanmıştı. ekrana değil, oyuna devam edemediğime üzülmüştüm.

    bugün keşke ekranım yansaydı da bu zırvalığı görmeseydim. oturup ağlamak istiyorum.
  • kojima gidince konami ne bok yiyeceğini cidden şaşırmış:

    -abi yeni bir mgs salmamız lazım artık piyasaya. ne yapalım?
    -zombiler eklesek? çok revaçta bu ara. walking dead filan... resident evil iyice bozdu boşluk var zaten piyasada.
    -süper fikir. ama boss da gerekiyor buna canavarsız olmaz.
    -godzilla koyalım oyuna. bölümün sonunda "röaaaaargggghh" diye gelip herkesin ağzına sıçsın.
    -ay harika vallahi zevkten boşaldım şu an.
    -kojima da götümüzü yesin.
  • ground zeroes sonrasında hayatta kalan askerleri phantom pain'deki extract wandering mother base soldiers yan görevlerinde toplamıyor muyduk? ne alaka lan? hikayeniz bari tutarlı olsun.

    konami, mgs ismini kullanarak spin-off'lar ile daha çok paralar kazanmak derdinde. ben alet olmam.
  • paralel evrendeki metal gear mı gelecek, oradan dünyaya mı geçecek, bir gizem olsun diye videonun son kısmına ses efekti eklenmiş. herhalde metal gear yan hikayesi olsa da harbi bir mgs hikayesi olabilecek öğeler barındırsın diye. bilemedim. bana ne zaten. zombili oyunları sevmem. bu oyunda da konami yeni bir mgs oyunu öncesi adam akıllı bir şey yapana kadar şu an rağbette olan türde bir şeyler yapsın, zaman kazansın diye düşünülmüşe benziyor.
  • tahminimce single player'ı olmayan, ama bolca crafting'e, "açlık susuzluk uykusuzluk barı"na ve tonla dlc'ye sahip olacak olan, sadece ve sadece metal gear isminden nemalanmak için yapılan bir oyun geliyor.

    konami'nin kötü yönetildiğini biliyordum ama bu kadarı da fazla. umarım batarlar, efsanevi serilerin*** içine ede ede bir hal oldular.

    #fuckonami
  • hideo kojima gider gitmez konami'nin metal gear solid serisine bu kadar büyük bir saçmalık yapacağını beklemezdim. bu kadar da değil yani.

    zombi olayının metal gear solid evreni ile ne alakası var. adamlar bildiğin "survival" zombi oyun mantığını almışlar, o kutsal metal gear solid ismi üzerine koymuşlar.

    sunny'nin otacon'a snake nerede sorusundan sonra otacon'un "snake had a hard life" derken ki o duygu dolu cevabının ardından şu metal gear solid ruhunu bugün ne hallere getirdiler. kojima'yı sildiniz yetmedi, şimdi de metal gear solid ruhunu mahvettiniz. yatacak yerin yok konami.
  • yok abi yok. konami'nin şu saçma sapan konseptin tutacağına inandığına inanmak istemiyorum. bunca senedir oyun piyasasının içinde olan bir firmanın bunu satamayacağını bilmesi lazım. bana daha çok konami'nin kojima nefretiyle ilintili bir hareket gibi geldi. "al bak ellerinle yarattığın seriyi bu hale getirdik" demek amacıyla yaratılmış bir oyun gibi duruyor. ama kaçırdıkları bir nokta var ki hem kojima, hem de gerçek fanlar artık bu seriyi kalbine gömdü, death stranding'e yoğunlaştılar. her gerçek fan biliyor ki kojima olmadan gerçek bir metal gear oyunu yaratılması mümkün değil. konaminin bu yaptığı düpedüz mgs'nin cesedine hakaret etmek. inanılmaz alçakça bir hareket. ne halleri varsa görsünler bu saatten sonra ne diyeyim.

    (bkz: fuck konami)
hesabın var mı? giriş yap