• ığdır vali yardımcısı.
    ığdır'da lng tankeri ile karakola girmeye ve katliam yapmaya çalışan teröristleri engelleyen edirneli kamyon şoförüne ödülünü veren bürokrat. yalnız haberi okurken ödülü veren vali yardımcısının giyimi dikkatimi çekti. "kim lan bu?" diyerekten google amcaya bir sordum, ığdır vali yardımcısıymış kendisi. herif yakışıklı, italyan mafya filmlerinden fırlamışcasına giyiniyor falan. enteresan.

    twitter hesabı için : hede
  • sicilya yerine ığdır'da vali yardımcısı olan bürokrat. ailecek hayranıyız, daha önce facebooktan takip ederdik sonra kapattı çok üzüldük. neyse ki twitter hesabı var allah'a şükür. o duruş, o kıyafetler...
  • photoshop programını iyi kullanan ığdır vali yardımcısı.

    http://i.hurimg.com/…770x0/57c752bac03c0e145466790e

    etkileyici.
  • merak edip kendisinin facebook profiline girdim. adam darbe gecesi keleş ve can yeleği giymiş sokağa çıkmış. yorumlarda yazanlara göre de ığdır halkını darbeye karşı durmaya teşvik etmiş. ama haberlere göre 2012 yılında fetoyu ziyaret etmiş amerikada, bu sebeple kına gecesine doğru yola çıkmışken gözaltına alınmış.

    şimdiiii,

    eğer bu adam fetöcüyse ve darbe gecesi keleşle sokağa çıktıysa ulan çok korkunç bir durum var ortada.

    eğer bu adam fetöcü değilse, o zaman da çok vahim bir hata yapmış durumda devlet...
  • geçmişte fethullah gülen adlı teröristbaşına methiyeler düzmüş kişi:

    "...hocaefendinin talebeleri tahtı devralmak için gün sayıyor. on yıl sonra 50 yıllığına ülkenin yönetimini devralacaklar."

    görsel
  • "...ığdır'da bir twitter hesabından vali yardımcısı mevlüt özmen'in paralel yapı mensubu olduğu ve bir polis memurunun intihar etmesine neden olduğu yönünde paylaşımlar yapıldı.

    özmen, bu paylaşımlardan sorumlu tuttuğu ığdır emniyet müdürü yüksel babal ve sabah gazetesinin telifli muhabiri özkan aydın'a tehdit mesajları gönderdi. aydın da karakola giderek şikâyetçi oldu.

    durumu öğrenen özmen yanında polisle birlikte karakola gitti. burada bulunan özkan aydın'a saldıran özmen, yumruk atıp, darp etti. sabah muhabiri aydın darp raporu alıp, vali yardımcısından şikâyetçi oldu. ığdır valisi ahmet turgay alpman, olayla ilgili hem adli, hem de idari incelemenin başlatıldığını açıkladı.

    güvenlik güçlerinin titiz çalışmaları kripto fetö'cüleri tek tek ortaya çıkarıyor. ığdır vali yardımcısı mevlüt özmen, kendi kına gecesinde fetö'den gözaltına alındı. özmen'in kamufle olmak için darbe karşıtı gösterilere katıldığı, erdoğan ve atatürk fotoğraflarını paylaştığı ortaya çıktı

    ığdır vali yardımcısı mevlüt özmen, fetullahçı terör örgütü / paralel devlet yapılanması (fetö/ pdy) soruşturması kapsamında kırklareli'nde kendi kına gecesinde gözaltına alındı. yarın düğünü olan özmen'in, 2012'de pensilvanya'ya giderek fetö elebaşısı fetullah gülen'i ziyaret ettiği belirlendi..."

    (vali yardımcısının darp ettiği muhabir konuştu!)
  • "ığdır'da, fetullahçı terör örgütü/paralel devlet yapılanması'na (fetö/pdy) mali destek sağlamak ve sodes projesi kapsamında terör örgütü yandaşlarına para aktarmak suçlarından 15 kişi tutuklandı.

    edinilen bilgiye göre, ığdır cumhuriyet başsavcılığının talimatı ile fetullahçı terör örgütü'ne mali destek sağlamak ve sodes projesi kapsamında fetö terör örgütü yandaşlarına para aktarmak ve yolsuzluk yapmak suçlarından önceden tutuklu bulunan ığdır vali yardımcıları muhlis arslan ve mevlüt özmen ile denizli buldan ilçe kaymakamı hacı uzkuç'un da aralarında bulunduğu 32 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

    emniyet birimlerince 16 ilde sürdürülen operasyonlarda gözaltına alınan 27 kişi ile tutuklu bulunan 2 vali yardımcısı işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

    zanlılardan mevlüt özmen, muhlis arslan ve buldan kaymakamı hacı uzkuç'un da aralarında bulunduğu 15 kişi tutuklanırken 12 kişinin adli kontrol şartıyla, 2 kişinin ise savcılıkça serbest bırakıldığı bildirildi."

    (ığdır'da fetö soruşturmasında 15 kişi tutuklandı)
  • "...fetö operasyonlarında aralarında darbe gecesi örgüt üyesi kimliğini gizlemek için silahla demokrasi nöbeti tutma pozu veren ığdır vali yardımcısı mevlüt özmen'in de olduğu 304 kişi tutuklandı

    pensilvanya'ya gidip fethullah gülen'i ziyaret etmesine rağmen, hedef şaşırtmak için darbe girişimi gecesi sokaklarda uzun namlulu silahla poz verip atatürk fotoğrafları paylaşan ığdır vali yardımcısı mevlüt özmen kırklareli'nde tutuklandı..."

    (ikiyüzlü vali yardımcısı özmen’e tutuklama)
  • "...fetö'den tutuklanan ığdır vali yardımcısı mevlüt özmen, önce içişleri bakanlığı hukuk müşavirliği'ne, 14 temmuz 2020 kararnamesi ile de manisa vali yardımcılığı'na atandı.

    (itirafçılar göreve döndü, bakanlık ‘iade yok’ dedi)
  • manisa vali yardımcısıdır. kırım türk'ü olan gazeteciye dünkü putin tezahüratı için hadsiz ifadesini kullanarak aşağıdaki tweeti atmıştır.

    "sen kimsin de fenerbahce'nin adını ağzına alıyorsun hadsiz!! gençler istediği sloganı atar sen hangi sıfatla utanmadan türkçe yazarak türk vatandaşlarına had bildiriyorsun!!" tweet
hesabın var mı? giriş yap