• the blair witch project adlı belgeseli çekmek için 1994 yılında burkittsville'a gelen ve ortadan kaybolan 3 gençten biri...

    23 ocak 1973 tarihinde washington'da dünyaya gelen michael williams, louis ve lorraine çiftinin oğludur. 5 yaşındayken anaokulunda en iyi ressam ödülünü alan mike, o günden beri rockville lisesinde "okulun en başarısız çocuğu" sıfatından başka hiçbirşey kazanamamıştır.

    üniversitenin kendisi için uygun bir ortam olmadığına karar veren mike, 19 yaşında st. petesburg'a "the old kensico" adlı teknenin yapımında çalışmaya gider. teknenin kaptanı, mike'ın üniversiteye gitmeyi denemesi gerektiğini düşündüğü için 3 ay sonra onu işten atar ve evine geri gönderir.

    kaptanın sözünü dinleyen mike, montgomery college'a gitmeye başlar; bir yandan da kız arkadaşı jeniffer'ın babasının benzin istasyonunda çalışır. mike, aynı zamanda üniversitenin radyosunda arkadaşı phil ile "the whisky hour" adlı bir program hazırlamaktadır. 22 yaşına gelmiş olan mike, programda yakalamış olduğu başarının keyfini sürmektedir.

    bu süre zarfında sound editing konusunda dersler alan mike, joshua leonard ile tanışır. birbirini seven mike ve josh, iyi arkadaş olur ve gelecek planları yapmaya başlarlar. benzin istasyonu için bir reklam filmi çeken ikili, ortaya başarılı bir iş çıkarır.

    mike, 1994 yılının ağustos sonuna kadar josh'tan haber alamaz. sonunda josh, yeni bir projeyle ortaya çıkar ve heather donahue ile blair witch hakkında bir belgesel çekmeyi planladığını ve kendilerine katılıp katılmayacağını sorar. mike, teklifi kabul eder.
  • the oath and the measure isimli dragonlance kitabının yazarı.
  • 1993'te nba'de üst üste 97 serbest atışı sayıya çevirerek inanılmaz bir rekor kırmış oyuncu. malesef bu rekor dışında akılda kalan başka bir iş yapmamıştır.
hesabın var mı? giriş yap