• şöyle harika bir akustik cover'ı bulunan oasis şaheseri,

    https://www.youtube.com/watch?v=ygaowsarkjq

    ek olarak, oasis'in 95' david letterman'daki perfanmansı da şahanedir;

    https://www.youtube.com/watch?v=ermbvx-zbb8
  • rachel mcadams'ın mükemmel poposunu* görebildiğiniz, gereksiz yere beni güldürüp kaçmaya meyilli olan uykumu tamamen yok etmiş, keyifli film.

    ayrıca harrison ford'un hiç de rol yapmadığını bizzat kendisini oynadığını düşünüyorum... bu rolü de sırf para için kabul ettiğini varsayıyorum ama adam yine de müthiş oynuyor. rachel da harika bir şekilde; kıpır kıpır, susmak bilmeyen ve saçmalayan, aşırı tatlı kadın rolünü layıkıyla yerine getiriyor.

    güzel güzel.
  • türkçesi ile sabah neşesi olarak adlandırılan komedi kategorisindeki amerikan filmi.

    film biterken, iş hayatı ne kadar zorlu da olsa ekipçe birşeyler başarmanın ne kadar mutluluk verici olduğunu hissediyorsunuz.

    --- spoiler ---

    son sahnedeki welcome to day break t shirt'ü ile yeni elemanın kabulü güzeldi.

    --- spoiler ---
  • leonard cohenin 2004 yılında çıkan dear heather albümünde bulunan sakin huzur veren şarkı
  • bir dost tavsiyesi, kafa olacam diye bunun tohumlarını direk yutmayın, o tohumları zehirliyorlar :) işlenmemiş tohum bulmanız lazım ki o da türkiye'de çok zor, yurtdışında yasal olarak satılan yerlerde untreated morning glory seeds diye aratıp alabilirsiniz.
  • yazılmadığını görünce şaşırdığım efsane uzak doğu yemeği.
    morning glory, (water spinach diye de bilinir) bir kaç parçaya bölündükten sonra wok tavada sıvı yağ, bol sarımsak, chili biberi, soy paste ve oyster sosu ile pişirilir. balık ve et yemeklerinin yanına müthiş bir yancı olur ki ben sadece kendisini bile günlerce sıkılmadan yiyebilirim. thai mutfağında çokça yapılır, vietnamda da güzel bir versiyonunu yemişliğim var. gece gece aklıma düşen şey.
  • bir şekilde elime bir tane campus matte b5 çizgili defteri geçti, allahım bu nasıl bir defterdir?! yazmaktan keyif alıyor insan. sağda solda bakındım bulamadım, koreden 10-15 tane söylemeye karar verdim ama cesaret edemedim. bilen var mı acaba nerde bulunur nereden alınır istanbulda??

    t: keskincolourlara döktüğünüz paralara pişman olmanıza neden olan firma.
  • hiçbir zaman oasis hayranı olmadım ama 90'ların en iyi albümlerini listelesem what's the story morning glory'yi ilk 10'uma alırım.

    morning glory de bence albümün orta halli bir şarkısı ama ne zaman dinlesem kendime olan güvenim artıyor. bir 70'lik rakı üstüne beş tombul efes devirmiş gibi hissediyorum ve "hepinizi sikerim akıllı olacaksınız ulan!" tribine giriyorum (sineklere bakıp). amaan elalemin sabah dalgası dilimize sakız olmuş yemin ediyorum. çal be oasis!
  • sabahını bilmem de akşam birasını beraber içmenin çok keyifli olduğu sözlük yazarı.
  • erkek bireylerin sabah neşvesi *.
hesabın var mı? giriş yap