• 7 nisan'da https://www.youtube.com/user/mottomuzik sayfasında phantom of the opera'yı canlı yayınlayacaklarmış kaçırmayın.
  • gün geçtikçe saçma sapan iddialı videolarla çöpe dönen youtube'u adeta kurtarmak için gönderilmiş bir melek youtube kanalı. temel amacı müzik. sadece müzik. davul dersleri, söyleşiler, festivaller, koskoca televizyon kanallarının beceremediği kalitede işler.

    kısacası abone olunması şiddet ile tavsiye edilir. bu arada gitar kursuna da başlayacaklarmış üç beş bir şey çalabiliyordum bakarsın ilerletirim.
  • sayesinde ünlü baterist onur akça'dan davul dersleri aldığım youtube kanalıdır. gitar dersi de gelecek diyorlar. yavaş yavaş kurucaz grubu acelem yok benim.

    buradan birinci dersten başlayabilirsiniz
  • üç yaşındaki oğlumun böyle plastik bi davulu var.. eline bagetleri alıp tıngırdatıyor evde. (daha doğrusu: kafamızı sikiyor)

    geçenlerde bu kanalda davul dersi videolarını gördüm. şuan plastik davulla harikalar yaratıyorum, hatta şov yapıyorum. oğlan ağlıyor "ver davulu" diye, sanatımızı sırayla icra ediyoruz.

    bu yaştan sonra bana davul çalmayı öğrettiyse yeni neslin kafa sikmesini önleyebilir :/
  • bugün tesadüfen denk geldiğim harika oluşum. artık boku çıkmış olan yazılı ve görsel basından sonra müzik severler için güzel şeylere vesile olmasını diliyorum.
  • sadece yekta kopan'ın noktalı virgül programı için bile izlenebilen kanal. hele ki new york'da rough trade'e gittiği bölümü her plak sever izlemeli
  • mottosu müzik olsa da aslında müzik ağırlıklı bir kültür sanat kanalı olarak düşünülebilir. özellikle yekta kopan'la noktalı virgül sinema, tiyatro ve müzik dünyasından konukların ağırlandığı, hali hazırda tv ekranlarında göremediğimiz samimiyette geçen youtube dünyasının çok üzerinde bir seri olmuş https://www.youtube.com/…gjia6323k_beipchixoh0i9okt
  • (bkz: plak dolabı)
  • yekta kopan'lı, murat meriç'li, sarp dakni'li kadrosuyla iyice kendini aşmış youtube şeysi. tamam dersler filan iyiydi ama programlarla kendilerini iyice aşmış babalar, murat meriç'in plak dolabı'ndan derya deniz bilgi akıyor, yekta kopan zaten ekranlarda hastası olarak izlediğimiz ender adamlardan biri. sanırım arkalarına allianz'ın da desteğini amışlar ki daha çok iyi işler yapacak gibiler. onlar yapsın biz izleyelim.
hesabın var mı? giriş yap