• cumhurbaşkanlığı seçiminde ince’nin ortadan kaybolması halkta büyük bir tepkiye yol açmıştı. işte ince bu hususu bertaraf etmek için 12 ağustos’ta yapacağı açıklamada bir belgeyi de ortaya koyacakmış.

    edinilen bilgiye göre açıklayacağı konunun başlığı kamuoyunda, chp tabanında muharrem ince’nin ortadan kaybolmakla eleştirildiği ‘cumhurbaşkanlığı seçim gecesiyle’ ilgili… özetle ince ve yakın ekibinin iddiası, ‘chp 60 bin sandığa gözlemci koymadı’ olacak…

    kaynak

    sorarlar adama değil mi, bu zamana kadar neyi bekledin diye? benim nezdimde ince siyasi bir mevtadır. bu süreçte ayrı parti kurması iyiniyetli olmadığını gösterir. fikret bilâ’nın bugünkü köşe yazısını da okumanızı tavsiye ederim.
    --- spoiler ---
    fikret bilâ’nın yazısının ilgili kısmı:
    ekonomik kriz iktidarı sarsarken,iktidar iyi parti’ye hamle yaparak millet ittifakı’nı zayıflatmaya çalışıyor;ince’nin de eşzamanlı olarak chp üzerine hamle yapması aynı amaca hizmet eder;iktidarın ekmeğine yağ sürer.
    --- spoiler ---

    edit: spoiler eklendi
  • dolar, euro uçmuş hayatımız kararmış bunun derdi ise genel başkanlık.
    kim ismi üzerinden tartışma çıkarıyormuş ? kendisi ve 3-5 yandaş gazeteci. bizim derdimiz bize yeter bir de sen çıkma.
    sandıklarda görevli yokmuş. hadi ya, yeni mi haberin oldu ? yıllarca milletvekilliği, yöneticilik yaptığın o parti kaç seçimde sandıklara temsilci gönderebildi ? bunca yıldır bunu önlemek için ne yaptın ? hiç.
    hani hazırdın ? daha basit bir işi sandıkları korumayı beceremedin, basit bir işi organize edemedin. şimdi çıkmış, partiyi bana bırakın, diyorsun.
    bu saatten sonra ne kadar az konuşursan o kadar sevilirsin. sana verilen şansı iyi kullanamadın, artık oyun dışısın.
  • a haberin canlı olarak heyecanla yayınlayacağı belgedir gerisini siz düşünün. siyasi olarak kendini bitirmiş birinin açıklamaları benim için yok hükmündedir artık.
  • bu da iyice metin feyzioğlu'na bağladı.
  • geçerliliği olmayan belgeler
  • başta davutluoglu'nun açıklayacağı belge diye okudum, çünkü esas belgeler onda, kazasız belasız teşkilat kurulduktan sonra, ondan seçime yakın yakıcı ve yakıcı belgeler bekliyorum, çünkü elinde yeterli belge olmasaydı herşeyi göze alıp parti kurmazdı.

    ince mi? boşverin , ondan birşey olmaz, iktidarın doldurusuna gelip, zaten bitmiş olan siyasi hayatını tam olarak sona erdiriyor, istanbul il teşkilatını kuracak kadar bile üye bulamaz. kafasını elinin arasına alıp bir düşünsün, yandaş medya niye destekliyor, cok mu seviyorlar ince' yi?
  • (bkz: rüzgar)
  • ülkenin şu anda muharrem ince diye bir gündem maddesi yok.
    bir ülke insanı olarak söylüyorum bunu,
    sayın ince' nin etrafında bunu söyleyecek bir kişi bile
    yoksa, zaten kuracağı parti ölü olarak doğacak.
    adam ya bu ülkede yaşamıyor,
    ya da yaşadığı yerden zerre haberi yok.
  • muharrem, o kaybolduğu seçim öncesi yalovada seçim turu atarken seni kafesine almayan bir işletmeciye "sen kimsin yea" dedin ya. ben orada vermiştim puanını.

    şimdi yeni doğu perinçek olma yolunda ilk adımlarını atıyorsun.
    çıkıp desene seçim gecesi sarhoş oldum çıkamadım, sızdım kaldım. o hitabet gücünü kullansana.
    ne oldum budalası oldun sen.
  • cumhurbaşkanlığı seçimini kendi ilinde hatta kendi köyünde bile kaybetmiş bir siyasi mevtâ olan muharrem ince'nin açıklayacağı belgedir.
hesabın var mı? giriş yap