• buradan seyredebileceğim bir vs'dir. yurdum siyasetçilerinin dönemin şartlarına göre sırf konuşmak için konuşmayı veya muhaliflik yapmayı ne kadar sevdiğini göstermiştir.

    nasıl ki bir tayyip iki erdoğan ise bu da muharrem'le incenin savaşıdır.

    yurdumun çok objektif tarafsız sözlük yazarları tarafından yorumlar, giriler çok merak edilmektedir. bakalım her davaya ayrı bi savunmamı yoksa göte göt diyebilme mi?
  • çok alakasız editler olmuş. keşke böyle şeyleri yapmayı bıraksalar. türkiye soğuk iç savaş yaşadığı için bir yere gelemiyor. muharrem ince tayyip erdoğan’a nazaran ülkeyi çok daha fazla kalkındıracak potansiyele sahipti. ben ülke yönetimini bir müteahhit veya bir öğretmene teslimine karşıyım. ya uluslararası diplomasinin içinden olması lazım ya da uluslararası ekonomist olacak. ayrıyetten tayyip erdoğan’ın ufku çok kısa. bu yaştan sonra uzatamazsın da. tayyip erdoğan’ın 5 seneliğine başkanlık görevi yapması büyük olasılık ülke ekonomisini daha da yokuşa sürecek. proje çok, umarım çıkarcılığın önüne geçer de kasadan az para çıkar. ama türkiye berbat halde bu su götürmez bir gerçek.
hesabın var mı? giriş yap