• son 1 yıldır işe giderken mecidiyeköy metro çıkışında notaları bizi karşılayan güzel insan. yağmur çamur soğuk sıcak demeden performansını sergileyen genç bir müzisyen.

    bu hafta youtube kanalını ziyaret ettiğimde çok güzel projelerine denk geldim. meğer sadece mecidiyeköyde çalmıyormuş , haftasonları kadıköy rıhtımda da sürekli performansını sergiliyormuş .. bunun dışında istanbul denilince en çok akla gelen noktaları içeren ayrı bir proje yapmış , her biri birbirinden güzel.

    umarım bir gün bu çabalarının karşılığını maddi anlamda da alır ve kitlelere ulaşır. bu durum olmasa bile kendisini tanımayan bir çok insanın hayatını ufak bir süre de olsa güzelleştirdiği için kendisine teşşekkür etmek istiyorum.

    bu sıralar youtube politika güncellemesi nedeniyle min izlenme süresi kuralına takılacağını düşündüğü için yardım çağrısı oluşturdu.

    destek olmak için aşağıdaki videosuna tıklayarak hem güzel müzik dinleyebilir hem de kendisine yardımcı olabilirsiniz.

    izle
  • okula giderken caddenin karşısından tınısı gelen şarkıları ile beni mutu eden insan.
    yeni bir projesinin olduğunu söyledi. kedilerin daha çok evde yaşayan canlılar olduğunu, dünyayı gezen bir kedi ile beraber yapacağı dünya turunun ilgi çekeceğini söyledi.
    hayallerinin peşini bırakmayan sokak sanatçısına başarılar dilerim.
hesabın var mı? giriş yap