• paylaştığı muhteşem resimlerle mest eden, insanı zaman tüneline sokan güzel kızıl kadın.
  • nasıl bir arşivi var belli değil bu hanımefendinin. cidden olağanüstü.

    kendisinin hastasıyım.
  • twitter'da doğrudan bildirimini aldığım, arşivini arşivlediğim güzel insan.
  • kendisini epeydir takip ettiğim malatya ermenilerinden bir kadın. arşiv değeri yüksek fotolar paylaşır.

    şu tweeti ise ilginçtir.

    '' gel seninle bir kez daha ağlayalım. yaşanmışlara, yaşanmamışlara, bir de hiç yaşanmayacaklara!.. ''
    oğuz atay
  • dakikada 10 fotograf paylastigi icin her birini ayri ayri incelemek imkansiz ama fotograf altlarinda kafasina gore takilmaktadir. arada ciddi salliyor gibi
  • 1917 fenerbahçe maçından bir fotoğraf

    takipçisiyiz.
  • twitter info'sunda yazana göre; '' ben ermeniyim...iyi bir ermeniyimdir iyide solcuyumdur...ikisi bir arada olunca belasındır sen bu ülkede...''hrant dink

    hrant dink'in dahi anlamındaki de'yi ayrı yazamadığına inanmamızı isteyen abla.
  • 28 eylül 2014 tarihli fotoğraf paylaşımları antakya, samandağ, iskenderun, belen, arsuz, dörtyol temalıdır. inanılmaz başarılı görseller var, meraklıları incelemeli..
  • kim olduğu ve arşivini nasıl elde ettiği gerçek bir muamma. büyük merak uyandırıyor...
  • orta halli bir twitter kullanıcısıysanız bu kadından kurtulmak imkansız sanırım çünkü mutlaka birisi bir yerden bir rt patlatıyor.

    ilk gördüğümde ilginç gelmişti takibe aldım, arşiv yapacağım güya ama ablam dakikada bir milyar fotoğraf patlattığı için fenalık geçirip takipten çıkardım. zaten daha önce de yazılmış, kadınsanız sizi pek sallamıyor. yine de insan insandır deyip insan gibi diyalog kurmaya çalıştığınızda başarısız oluyorsunuz.

    gecenin bi yarısı kastamonu köprüleri paylaştığından beri takip etmiyorum ama kurtulamıyorum da. kendisine de sorduğum ve defalarca sorulan arşivin kaynağını ise açıklamıyor. bir de profiline her girdiğimde dahi anlamındaki de diye çığlık atasım geliyor.

    öyle bir spam kafasında ki paylaştığın fotoğrafların içini boşaltıyor. hakkında suç duyurusunda bulunulmuş, yeni haberim oldu, birisi orada burada paylaştığı fotoğrafları görmekten gına gelenler nihayet suç duyurusunda bulundu demiş. aklıma candy crush saga davetiyesi yolladığı için bacağından vurulan irlandalı geldi bunu okuyunca, insanları öylesine bıktırıyor. birbirinden değerli ve önemli fotoğraflar içi boş kareler gibi geçmeye başlıyor öyle olunca da.

    bi de tanıyan eden varsa -gerçek bir şahıssa kendisi- hrant dink'e az buçuk saygın varsa şu de'yi ayırsın bi zahmet.
hesabın var mı? giriş yap