• uyandıran aşk, kurt seyt ve shura, kurt seyt ve murka, mengene göçmenleri, zihnimih kanatları, turkuaza dönüş, kırk kırık küp, bir gece yolculuğu, bir dayenin hatıratı fuat bezmen kitaplarının yazarıdır.
  • kitaplarinin konu ve karakterlerini kendi ve esinin ailesinde yasananlardan uyarlayarak yazmistir.romanlari son derece sürükleyici...kurt seyt serisi die adlandirabilecegimiz iki romanindan birincisi "kurt seyt ve shura" da moskova ve st. petersburg'un
    ihtilal öncesi ihtisamini ve sonrasini, "kurt seyt ve murka"'da ise beyoglu,pera'yi gecmisteki istanbul'un muhtesemligini icinizde hissederken,yasanan asklar ve burukluklardan da etkilenip bir dahaki beyoglu gezinizde acaba bahsettigi apartmanlar hala duruyor mu? markiz'in bu halini görseler ne düsünürlerdi gibi düsünclere dalacak ve kitaplari okurken umarim benim kadar etkileneceksiniz...
  • güzel kadınmış vesselam.
    (bkz: televizyon makinası)
  • (bkz: drama queen)
  • yoga, müzik, minyatür gibi birçok alanla ilgilenen ve eminim ki bunların pek çoğunda oldukça başarılı olan kadın... ancak yazarlık konusundan en azından sırı okuyanlar bilir, aynı şeyi söylemek pek mümkün değil maalesef.
    kitap 15 yaşlarında, zengin ve şımarık bir kızın yaşadıklarını anlatmaktadır. ama küçük hanımefendi serilerinden farklı olarak bu kızımız cinsel anlamda enteresan şeyler yaşamaktadır. bu kısım da sıkıcı değil aslında. sıkıcı olan her detayın fazla anlatılması. örneğin:
    "beyaz, süslemeli kartonpiyerler, ince varak çerçevelerle bölmeler yapıp hareketlendirilmiş, varakların arasına, bronz işlemeli, fiyonk şeklinde süslemeler yerleştirilmişti. benzer dizaynda oval büyük ayna..." bitmiyor yani.
    sır, bu şekilde insanı boğan binlerce betimlemeden oluşan ve en kötüsü sonu iyi kurgulanmamış bir roman. sanki yazar hikayeyi çok uzattığını 350. sayfada anlamış ve bir anda arkası yarın tadında bırakmaya karar vermiş.
  • sır'ın devamı niteliğinde olan auora'nın incileri adlı kitabı yazmıştır ayrıca.
  • (bkz: sırça tuzak)
  • sir adli kitabinda gercekten bezdirme yetenegini gosteren cok bezmen insan, $aka degil gercek
hesabın var mı? giriş yap