• ilginç mes’ele.
  • mutlu bir sahil kasabasından kimsenin kimseyi tanımadığı kalabalık ve telaşlı bir metropole dönüştüğümüzün resmidir sözlük olarak.
  • nick başlığı hedesi tamamen kaybolsa çok daha iyi olacak aslında. kimse beğendiği entrylerle ilgili gidip de yazarın nick başlığına herhangi olumlu bir şey yazmıyor ki. ama birinin özellikle uyuz olduğu bir şeyler yazmışsan nick altını küfür ve hakaretlerle çöplüğe çeviriyorlar. şahsına yönelik saldırılara maruz kalmamak için özel mesajı kapatıyorsun bu sefer oradan saldırıyorlar.
    herkes "beğenmediysen, bu fikre katılmıyorsan (bkz: eksile geç), söyleyecek sözün varsa aynı başlığa kendi fikrini yaz" kafasında değil ki,
    üşenmiyor, vakit ayırıyor döşeniyor ağzına geleni. silemiyorsun edemiyorsun saçma sapan duruyor öyle. iyi değil yani. hele bir de (bkz: ekşi ergenler linç team pro)'ya denk geldin mi nick altı lağıma dönüyor. keşke herkes kendi nick başlığının moderatörü olsa hiç değilse.
  • tam da olması gereken bu. kişiler değil fikirler tartışılmalı. parmağa değil gösterdiği yere bakmalı.
  • (bkz: msn) diye bir şey vardı. şimdi msn yazınca akla ilk messi,suarez,neymar geliyor.gayet iyi.
  • o yüzden sözlükte hiç popüler olmak istemiyorum. eğer ileriki zamanlarda popüler olursam kullanıcı adımı değiştireceğim. tabii ki sadece o yüzden değil.
  • eksi sozluk populasyonunun artmasi ile gerceklesendir olay.
    soyle ki eskiden 1 saat icerisinde okudugunuz basliklarda ayni yazara denk gelme olasiligi vardi, karsilastiginiz komsuya selam verirken her gecen gun rahatlamaniz gibi. simdi her baslikta yeni bir komsunuz var, kimseyi tanimiyorsunuz tanidiklarinizla da denk gelmiyorsunuz... ozellikle yeni sistemle entrylere bakmanin ocak ayinda meme gormek icin ınstagram'dan yaz fotograflarina kaymaktan farki yok, gereksiz uzun ve yorucu bir islem.
  • yerinde bir tespittir.

    nick altıma bakıyorum, 2012-2013 neredeyse tüm giriler. ondan önce de sözlükteydim ama nedense o aralar bir coşmuş.

    bence esas olay kimsenin entryleri okumaması, yani kendi kendimize yazıyoruz. eskiden amaç okumaktı, şimdi yazmak. hele debe kalkana kadar amaç şakalı komikli bkz vermekten ibaretti. şimdi şimdi azaldı.. yine olsun gülelim gülmek de güzel ama iş çığırından çıkmıştı.

    demem o ki artık yazılanlar değil, yazmak önemli. bu yüzden kim neyi güzel yazmış, kiminle zihinler uyuştuğu için mesajdan sohbet edilmiş bunların bir değeri yok artık. ne yazık ki..
  • insan istiyor biliyor musun? hani şöyle dense böyle dense..ulan negatif bile olsa fitim, en azından yanlışım varsa düzeltiriz.

    yok ama, kaldık öyle.
hesabın var mı? giriş yap