*

  • ankara kugulu parkin yaninda bir balik lokantasi. fiks menusu cok hesaplidir. taa lisedeyken mafya gibi giyinir buraya gider raki icerdik. sonradan turan gunes uzerine de bir subesi acildi. oranin adini karizma olsun diye diplomat koydular.

    ek bilgi icin (bkz: yakamoz)
  • terbiyesiz insanlarla dolu bir mekanmış meğer.
    dün gece itibariyle ankara raki balik zirvesine evsahipliği eden bu yerde çılgın garsonlar da fink atıyordu.
    fiks menü alan insanların sayısı artınca menünün fiyatı da artıyor,kişi sayısı azalınca menü ucuzluyordu.
    ayrıca sempatik garsonumuz ben fiks menü yemem dediğimde bana başka yemek vermeyeceğini,fiks menü yemezsem boş oturup milleti izleyeceğimi beyan ederek birden beynimde bir adrenalin patlaması,bir sağduyu eksilmesi yaşanmasına sebep oldu ki tam o anda greywolf askeri eğitimin ona verdiği avantajları da kullanarak beni kurtarde(kendisi iqsu 55 olan insanlara bile derdini anlatabilen süper bir insandır)garsonla bir şekilde iletişim kurup yemeğimizi aldıktan sonra tabii ki hesabı ödemek istedik ve hesap beklediğimiz üzere şişirilmiş geldi.bu ne diye sorunca da her lokantada böyle olduğunı,küsuratlı çıkan hesabı yuvarlayıverdiklerini sükunet içinde söyleyen garson beyin ebesi en az sözlüğün ebesi kadar sevilir oldu ortamda.neyse bir şekilde paramızı ödedik de kurtulduk.
  • iyi bir eski bir dostumun sahibi olduğu mekan,
    (bkz: ben balık yemem)
  • gitmeyin gideni seviyorsanız engelleyin, sevmediklerinizi gitmeleri için teşvik edin.
  • yılların verdiği tecrübeyle her cümlenize farklı bi espriyle karşılık veren optik garsonun biraz daha espri patlatması için gaza getirişimin verdiği sonuç şu oldu: balık geldiğinde meze tabağını çatal bıçakla bereber veren daysleepera "çatal bıçak kalsın lazım olabilir" dedi ve sevdim seni dercesine kulağıma fısıldayaraktan: "balığı çatal bıçakla yemek hatunu eldivenle okşamaya benzer" "aramızda kalsın" diye de ekledi.
    (bkz: vay vay vay ki ne vay)
  • dekorasyon konusunda tam bir zevksizlik abidesi olan lokanta. bir taraftan konsepte uygun balik aglari tavandan sarkiyorken, kafanizi baska bir yana cevirdiginizde sark kösesi kivaminda kilim motifleriyle ve bir takim bakir ibrik, cezve gibi zerzevatla, hatta bakir bile olmayan bir caydanligin demligiyle karsilasirken, öbür kösede de antik roma cagrisimli kabartma bir duvar seramigi gözünüzü tirmalar. fonda boat on the river falan gibi rakiyla iyi gitmeyen müzikler calar. mezelerinin porsiyonlari ise martilari bile doyurmayacak kadar azdir.
  • 1 porsiyon barbun istediğiniz 6 adet barbunu porsiyon adı altında getiren yer. o porsiyonun karşılığı ne kadar ytl yazıldığını ise hiç sormayın. gecenin başında çalan wham gereken uyarıyı careless whisperıyla yapmaya çalışmış ama biz mesajı almamışız. buradan niyazi için söylüyorum so i am never gonna dance again
hesabın var mı? giriş yap