• erzincan detay adlı bir internet gazetesinden kan donduran köşe yazısı başlığı.

    --- spoiler ---

    noel tehlikesi yaklaşıyor.!
    tarih: 26-12-2014 20:37:00 güncelleme: 26-12-2014 20:39:00

    yılbaşı artık afet bir deprem gibi bir müslüman ülkeyi,toprağında müslüman şehitleri olan bir ülkeyi sarmış görünüyor,bu haliyle öle bir tehlike bulunuyor ki yapılan bir araştırmaya göre bir sene 365 diyoruz toplamına.o sene 365 gün tamamlanıyor yeni bir yıl başlıyor,eski senenin bitişi,sona erişi ve yeni yıla girişi ifade eden o son günün de müslüman nüfusunun en çok olan idaa edilen ülkeler başta türkiye o seneye öle bir arzuyla katılıyor ki yapılan araştırmalara göre yapılan günahlar,zinalar,kumarlar,içkiler 365 günün olan 1 senenin toplam işlenen günahların toplamının 1 gece de yapıldığını gösteriyor.!

    tekelden yapılan açıklamada 1 senede içilen içkiyi türkiyede 1 gecede içiliyor ve o gün.!noel bayramıyla müslümanın ne işi vardı.!müslüman çocuklarımıza tv larda dansözleri izlettirdiler ve buna da çagdaşlık dediler.!hristiyanların dini bayramını müslümanlar neden kutlar ki .! acaba atatürkün getirdiği laiklik yüzündenmi.!çünkü islam devleti olan osmanlıda yılbaşı denen illet yoktu.!gavurlara benzemiyeceksin, yoksa dininden olursun.!allah buyuruyor;kafirler yerler,içerler,zevklenirler ne gibi hayvanları gibi.!cehennemde onların gideceği yerdir.bu millette onlara benzemek için yemeğini bile yeme şeklini değiştiriyor .! allah buyuruyor ey musa ben senin iyi kavimlerinden,namaz kılanların dan,sabaha kadar zikir çeken,oruç tutan,zekat veren,sabaha kadar ibadet eden 40 bin kişiyi helak edecem.! kötü,namazsız,abdestsizlerden de 70bin kişiyi helak edecem.! musa buyurdu:tamam kötüleri anladık helak ettin.! namaz,ibadet edenleri neden helak ediyorsun.! onlar benim kızdığım yanlış işlere kızmadılar,bana isyan edenlerle yediler içtiler onlarla oldular.!!bu hristiyanların bayramını kutlayanlar.!!!!kafirlerle dost olunmaz.!burada yaptığı işi kötü bilirse kafir olmaz ama sorgularsa sıkıntılı.!sen her gece çekirdek yiyorsan yine ye ama sadece o güne özel bir şey yaparsan o sıkıntı diyoruz.!cehennemde özel bir yere girmek yerine genele gir mali.! allah buyuruyor onların yeri özeldir,çok bağırırlar.! diyer genel cehennemdekiler der ki yarabbi biz kendimizin yandığına değilde onların seslerinden korkuyoruz.! allah buyuyor ki ben onların üstüne ateş örttüm sesleri artık çıkmaz.!o güne özel işler yaparsan yerinde özel olur.! ondan sonra noel babayla hangi yere gireceğin belli olmaz.!

    --- spoiler ---

    içerik ayrı problem, yazı dili ayrı problem, yazı baştan aşağı problem, ve bunun altına akıcı türkçenizle çok güzel anlatmışsınız diye yorum yazanlar var.

    ondan sonra akp neden kazanıyor diyoruz.

    ekran görüntüsünü de koyayım tam olsun.
  • noel tehlikesinin 2 gün önce (24 aralık gecesi) geçtiğinden haberi olmayan mal sayıklaması.
  • köşe yazısı ama sanki sultanahmet gelen yabancı turistler gibi yazılmış
  • (bkz: dinci kafası)
  • (bkz: #47021413)
  • (bkz: sahte içki satışı hızlandı)

    (bkz: taksim fordçuları iş başında) yılbaşı'nın bana anımsattıkları bunlar. inanmıyorsan aç haber bültenlerini izle. her sene aynı muhabbet. yalnız acayip moderniz öyle demeyin.
  • başlıktan sonrasını okumadığım zırva.
  • yazıdan anladığım bana özel yer varmış öteki tarafta. çok iyi valla, hiç öyle sırayla filan uğraşamam zaten. 2014 noel geçti gerçi ama olsun, ben yılbaşında açığı kapatacağımı düşünüyorum.
  • görünen o ki furkan kardeşimizin değişkeni noel'e sağdan yaklaşıyor. hemen yok cahil, yok noeli bilmiyor deyin. adam limit biliyor.
hesabın var mı? giriş yap