• klişelere saplanıp kalmış bir nevi altmışlar ne manyak yıllardı temalı bir film. elindeki konuyu bir türlü işleyemeyen eldeki oyuncu kadrosunu ise bir türlü kullanamayan bu filmi izleyeceğinize camdan dışarı bakın daha iyi.

    james gondolfini'nin final filmi böyle olmamalıydı, zaten hatır için oynadığı için o kadar belli ki. zaten bu film onun final filmi olmadığı için tanrıya şükretmeliyiz.
  • içinden dylan, stones, vonnegut, blowup, ginsberg ve falanla bi dünya filan geçen kocca sinemada tek başına izlemeçlik muhteşem. istanbul'da majestik'te. gidiniz. tekiniz. başınız. ilham alınız. beğenmezseniz entry'mizi geri alıp onun yerine tavşan yazmaktayız. vallayız.
  • rock'n'roll müziğine ve dönemin kültürel zevklerine saygı duruşu. bir kere david chase ve james gandolfi'nin bulunduğu projeden kötü bir film çıkmasını beklemiyordum zaten. yine de büyük beklentiyle izlenmesin. iddialı bir film değil. yani o amaçla çekilmemiş.

    60'lı yıllar ve o dönemin müziğiyle ilgili çok fazla film seyretmediğim için diğerleriyle karşılaştıramayacağım. ki bu konuda nedense fazla film çekilmemiş bildiğim kadarıyla. bu tarz filmlerde önemli olan seyirciye nostalji yaşatabilmektir. senaryosu çok zengin olmamasına, bütünlüğünde ve bazı geçişlerde sıkıntı olmasına rağmen ben beğendim şahsen. zaman da aslında böyle işliyor kafamızda.
  • lindsey ferrentino'nun yazacağı, emily blunt'un oynayacağı proje.
  • çektir git'i andırıyor.
hesabın var mı? giriş yap