• orjinal ve tam ismi "olympique gymnaste club de nice côte d'azur", bir fransız takımından çok brezilya ya da meksika takımına yakışacak uzunlukta, david bellion, marama vahirua ve lilian laslandes'lı kadrosuyla zar zor kümede kalabilen fransız kulübü. son gelişmeler için:
    http://www.ogcnice.fr/
  • en ateşli taraftar gurubu brigade sud olan takımdır. 1985 yılından beri ogc nice'in curva kültürünü oluşturmaktadırlar.
  • 2012-13 sezonunda fransa ligini 4. sırada tamamlamış, uefa avrupa ligi 2013-2014 sezonunda play off eleme turunda yer alacak takım.
  • bu sene hakikaten rezil kepaze top oynayan, fransa 1.liginde yer alan futbol takımı.

    takımda david ospina, nampalys mendy ve gelen topları rakip kaleciye göndermek dışında bir şey yapmayan mathieu bodmer dışında iş yapabilecek tek bir topçu yok. arada sırada bautheac bir şeyler deniyor ama bir yere kadar tabii.

    bosetti taraftarın sevgilisi, pied seviliyor ama bir sike yaramıyor, gregoire puel teknik direktör claude puel'nin oğlu ve ayağına top değdiği an yuhalanıyor, genevois denen stoper bekir irtegün'den bile yeteneksiz, brüls rezil, cvitanich ölmüş ağlayanı yok...

    ogc nice'in muhteşem bir taraftar kitlesi var ancak bir o kadar da vasıfsız bir futbolcu topluluğu...

    allah hepimize sabır versin.

    allez, nissa!
  • bir dönem eysseric adlı süratli ve yıpratıcı bir açığın forma giydiği ligue 1 ekibi.
  • bahisçilerin bu sezon dikkat etmesi gereken takım. çok kupon yatırabilir. galatasaraydan sonra napoliyi de hazırlık maçında 3-2 yendiler. takipteyiz.
  • müthiş bir taraftar grubuna sahip fransız futbol takımı. lyon'u 3-0 yendikleri maçtaki tribün şovu inanılmazdı. maçın her saniyesini yaşıyor, müthiş eğleniyor ve tek bir seslermiş gibi senkronize müthiş tezahüratlar yapıyorlardı. özellikle "nice!" diye bağırıp ellerini şaklattıkları bir tezahürat vardı ki enfesti. nasıl bulurum kim bilir. araştıracağım.

    istikrarsız sezonda şu anda 17 maçta 7g, 4b, 6m ile 7. sırada avrupa kupalarını zorlamaktadırlar ama fransa bu. güçler ve puanlar birbirine çok yakın. kendilerini bir iki haftada gerilerde de bulabilirler.

    stadı ve taraftarıyla çok güzel takım.
  • geçen sene bıraktıkları yerden devam ediyorlar ligde, en büyük kayıpları bedava aldıkları ben arfa'yı yine bedavaya psg'e kaptırmaları oldu. zira geçen sene takımın başarısında çok büyük katkıda bulunmuştu ben arfa. onun dışında mendy'i güzel fiyata leicester'a sattılar, o yüzden kulübün arkasında herhangi sermaye desteği aramak biraz mantıksız. dante'yi aldılar, dante hala iş yapabilecek seviyede 32 yaşında olmasına rağmen. bu transferin kendilerine maliyeti 2.5 milyon euro, fiyatına göre çok verimli olacağını düşünüyorum. balotelli desen zaten herkes adamdan bıkmış durumda, hala talibinin çıkıyor olmasına bile dua etmesi lazım. az daha zorlasa bizim ligde anadolu kulüplerine kadar düşecek kariyeri o derece. onu da bedavaya getirdiler zaten. onun dışında belhanda'yı kiraladılar, kendisi belki fransa'da tekrar kendisini bulur da iş yapar diye umut ettiler sanırım. yaptıkları transferler oldukça maliyetsiz transferler, yüksek profilli oldukları da pek söylenemez bence. balotelli'nin kariyeri falan var tamam da bu adam bitti artık. nice'te değil dijon'da oynasa yine şaşırtmaz.
  • deli top oynayan takım. favre reyiz eski talebesi dante'yi de almış. lige renk katmaktan öteye gidecekler gibi.

    (bkz: öyle aman aman bir futbol)
hesabın var mı? giriş yap