• hürriyet internet sitesi güzel ifade etmiş bu cümleyi.

    "bu sözün ağırlığı türkiye'yi aşar" diyerek yorumlamışlar haberi. hakikaten de öyle.

    bu sözü kaldırmak çok kolay değil. enerji bakanı, çalışma ve sosyal güvenlik bakanı bu cümlenin ağırlığını hissetmeliler her an. ben bu ülkeye gerçekten inanamıyorum. ilahi takdir, iş bilmezliğin kamuflajı olmuş, çatal dillerde pelesenk olmuş. canlar gittikçe garabet diyarı türkiye'de rutin ölümlerin acısını tehlikeli bir biçimde normalleştiriyoruz.

    bir ülke düşünün, madenine dalgıçlar iniyor. başka yapacak yorum var mı ki?

    bir ülke düşünün madenine dalgıçlar iniyor.

    ve ekleme...

    muhafazakâr demokrat taife için rem'den gelsin...

    (bkz: using my religion)
  • herkesi boğan, derin üzüntülere sevk eden bir anne feryadı.

    allah sabır versin türkiye'de ekmek parası kazanmak çok zor.
  • memleketimden iç burkan insan manzarası yine, ermenek maden kazası ile özdeşleşen cümle, bir annenin toprak altında kalan ve suyla dolan kömür ocağında olan, henüz cevap alınamayan oğlu için söyleyiverdiği bir ağıt sanki, etkisi hepimizi yaktı geçti; oğlum yüzme de bilmezdi suyun içinde ne yaptı?
    http://www.milliyet.com.tr/…i-suyun-gundem-1962499/
  • zaten bu ülkede ne gelirse garip gurebanın başına gelir.yaşlıların ağlamasına,üzülmesine dayanamam.
    inşallah rabbim evladına kavuşturur.
  • uncle scrooge gibi olan yöneticilerimizi çok üzmeyen sorudur.
  • insanı duygulandıran bir annenin yürek burkan sözleri.

    bir tarafta ingiltere'de fırtınada bir agaçtan kopan dalın bir insanın üstüne düşüp öldürmesi sonucu bütün ingiltere genelindeki ağaçlardaki zayıf dalları kesip, fırtına gibi durumlarda kopmaması için önlemler alan bir devlet var, bir tarafta da bizim gibi daha yeni 300 kişiyi kaybettiğimiz soma faciası sonrası hiçbir önlem almayan devlet var.

    şehir şehir gezip miting yapacağınıza gidin de maden maden gezin kurallara uyuluyor mu bir kontrol edin tedbir alın amk ya. merkez bankasında şu kadar para var deyip her mitingde papağan gibi bunu tekrarlayacağınız bilmem kaç tane maden vs kontrol ettik şunları tespit ettik şu tedbirleri aldık falan deyin milleti salak yerine koymayın ilgili bakanlar hemen istifa edip bu milletten özür dilemeliler hadi ilkinde öyle böyle geçiştirdin bu ikincisine ne bahane bulacaksınız bariz suçlusunuz önlem almamışsınız kim bunun sorumlusu arkadaş niye biri de çıkıp onurlu bir şekilde istifa etmiyor.
  • bu laf seni beni üzer.. yukardakileri üzmediği sürece daha çok teyzemiz böyle bizi utancımızdan yerin dibine sokacak. kaçacak yer arayacağız bakamayacağız yüzlerine. ak saraylarında oturanlar bu işin fıtratında var demeyi bırakmadığı sürece bu devran böyle sürecek.
  • anne acisidir. biz ne soylesek de siyasi gozle normal, beklenen ve hatta napalim yani cumlesidir. asla istifaya vs sebep olmayacaktir
  • ananın "uyumam kuzum" ve babanın "getti mi benim oğlan" şimdi cümleleri arasında; öncesi ve sonrasıyla duyguların parsel parsel ışık hızıyla iktidar istismarcılarından alındığı video.
  • 'gitti mi benim oğlan şimdi?'.. 'saklama!' derken babanın yüzündeki korku ve endişe gerçekten dehşet verici. allah kimseyi evladıyla sınamasın, çok yazık.
hesabın var mı? giriş yap